Hotel Triglav – romantični hotel na Bledu

19 oktobra, 2016

Hotel Triglav je butični, romantični hotel na Bledu, zgrajen v letu 1906 ter popolnoma prenovljen v letu 2009. Nahaja se na skorajda pravljični lokaciji 200 m od jezera in 1500 m od centra Bleda, blizu železniške postaje Bled-Jezero.

Preberite tudi: Vračamo se k naravi

V času bliskovitega tehnološkega napredka, smo začutili veliko odgovornost do družbe in ustvarjanja uporabniku ter zemlji prijaznih rešitev.

hotel_triglav_jost_gantar_mala-39_zmanjsana

Neizmerna očarljivost in najlepši razgled na Blejski otok se vam razkriva ob obedovanju v restavraciji, v vinskem klubu, v bazenu in v sobah. Pri nas je prav posebno vzdušje, saj vas na vsakem koraku spremljajo čudoviti kosi iz bogate zbirke starin, ki šepetajo zgodbe preteklosti. Vrhunska ponudba in postrežba zagotovljeni.

Preberite tudi: Kakovostni izdelki iz etične proizvodnje

Družba illycaffè se predstavlja s trajnostnimi izdelki in prisega na zmanjševanje ogljičnega odtisa vzdolž celotne proizvodne verige.

Za vas organiziramo raznovrstne dogodke, poroke, poslovna srečanja, obletnice, zabave, teambuildinge … Začutili boste, da delamo s srcem in da se resnično potrudimo uresničiti vsako vašo željo.

Vse bralce Eko dežele vljudno vabimo na obisk k nam, naj se prepustijo našemu gostoljubju ob romantični večerji, kozarcu vina ali eni izmed izvrstnih sladic.

hotel_triglav_2016_jost_gantar_mala-28_zmanjsana

suita-hotel_triglav_jost_gantar_mala-41_zmanjsana

 

 

 

 

 

 

W: www.hoteltriglavbled.si               FB: /hoteltriglavbled               Instagram: #hoteltriglavbled

 

 

(Visited 161 times, 1 visits today)