Pekarna MIŠMAŠ – kruh in pekovsko pecivo na način naših babic

13 oktobra, 2017

logo glava

MIŠMAŠ je zrasel iz ” Pekarne Petrovič “,  ki sta ga kupila leta 1976 Janez in Vida Petrovič. Pekarna sama pa je še mnogo starejša. Ohranila je večino lastnosti starih parnih pekarn in je ena redkih, ki vso proizvodnjo kruha in pekovskega peciva vrši brez vzhajalnih komor in z minimalno količino dodatkov. Rezultat tega je eden od najbolj naravnih kruhov na slovenskem tržišču.

Slaščičarna vam nudi vse Slaščičarske izdelke, kruh in pekovsko pecivo, razne pijače in nekaj malega trgovskega blaga.

mala_kruhKruh

Kruh je eno najosnovnejših in najstarejših živil. Preživetje naših prednikov je bilo dostikrat odvisno prav od kruha. Današnje dni je kruh eno od najbolj razširjenih živil, prav zato je izredno pomembno kako je le ta pripravljen, da obdrži svojo esenco osnovnega živila, zraven pa pridobi na okusu za razvajanje čutov. V pekarni MišMaš ravno zaradi tega še vedno vztrajamo pri tradicionalni peki in naravnih surovinah, kar uporabimo v kombinaciji z novimi recepti da dobimo kruh bogatega značilnega, MišMaševega okusa.

mala_pekovskoPekovsko pecivo

Je nadgradnja kruha, kot osnovnega živila, tu pride do izraza oblikovanje in občutek za surovine, ki se dodajajo osnovnim krušnim sestavinam. Vse naše pecivo je oblikovano ročno in zamešano po lastnih recepturah, ki so se razvijale skoraj 40 let. Rezultat je pekovsko pecivo z neverjetno polnim okusom in domačim izgledom.

mala_torteTorte

Torte so tisti slaščičarski izdelki, kjer domišljija slaščičarskih mojstric dobi krila. Vsak izdelek je narejen ročno in je unikat. Slaščičarke so umetnice, ki vam omogočijo, včasih tudi nemogoče želje. Pri nas boste našli torto za vsak okus in vsako priložnost.

mala_piskotiSlaščice in piškoti

So delo slaščičarskih mojstric. Izdelujejo se iz naravnih sestavin. Vse je narejeno ročno in z veliko ljubezni. Izbira je velika, tako, da zadovolji vse okuse. Prav tako se prilagodimo strankam, ki ne smejo sladkorja, moke ali jajc. Izdelujemo tudi piškote in slaščice po posebnih željah strank. V predprazničnih dneh ponudbo popestrimo s še boljšimi in lepšimi, prazničnimi piškoti.

MIŠ-MAŠ D.O.O. MOZIRJE
Na Trgu 52, 3330 Mozirje

Tel. uprava: 03 839 47 40
Email: mismas.uprava@siol.net

www.mismas.si

(Visited 112 times, 1 visits today)