Kamnoseštvo Herček – kakovostni izdelki iz naravnega kamna

Podjetje Kamnoseštvo Herček vam nudi bogato izbiro izdelkov iz naravnega kamna, s katerim lahko polepšate svoj dom in dom svojih bližnjih.

Nagrobni spomeniki, okenske police, stopnice, pulti, tlaki, stenske obloge …

Nudijo kakovostne izdelke iz marmorja in granita po ugodnih cenah, izvajajo montažo izdelkov ter vam svetujejo pri njihovem vzdrževanju. Njihova ponudba je znana po prvovrstni kakovosti izdelkov in storitev, po najugodnejših cenah, po hitrih dobavnih rokih, po natančni izdelavi predračunov, po zanesljivosti, po natančnosti in strokovnosti izvedbe.

Material Belfast 1Nagrobni spomeniki

Bogata izbira nagrobnih spomenikov, najrazličnejših oblik, barv in debelin. Na vašo željo vam svetujejo pri izbiri in poskrbijo, da vaši izdelki na pokopališčih ohranjajo nespremenjen videz.

Okenske police

Okenske police iz kamna postajajo najpomembnejši gradbeni material pri stanovanjski in drugi gradnji. To dejstvo temelji na ugotovitvi, da je kamen surovina, ki je najodpornejša na zunanje vremenske vplive; je praktično nesmrten v primerjavi z drugimi gradbenimi materiali.

Pulti in kamini

Pulti in kamini so nenehno izpostavljeni vročini, tekočinam in mehanskim vplivom, zato je kamen najboljša izbira zanje … Poleg tega, da kamini in pulti iz marmorja in granita v vaš dom prinašajo veliko mero elegance, umirjenosti, vpadljivosti in prestiža, so posebej primerni zaradi preprostega vzdrževanja in dolge življenjske dobe.

Material MulticolorStopnice

Stopnice iz naravnega kamna so zaradi svojega videza unikat v vašem domu. Zagotavljajo pridih prefinjenosti, prestiža in življenjske kvalitete … Poleg tega, da stopnice zaradi svojega naravnega videza in unikatnosti v vaš dom, prinašajo pridih prefinjenosti in prestiža, so odlična izbira zaradi preprostega čiščenja in vzdrževanja.

Tlaki in stenske obloge

Ker so tlaki in stenske obloge ponavadi zelo izpostavljeni zunanjim vremenskim vplivom, kot so sonce in vlaga je kamen; še posebej granit, najboljša izbira. Nudijo vam kvalitetno montažo vseh kamnitih izdelkov, še posebej pa polaganje ploščic iz naravnega kamna in montažo stopnic in okenskih polic, pultov ter ostalih izdelkov iz naravnega kamna.

www.kamnosestvo-hercek.si

T: 041 736 487

E: hercek.kamnosestvo@gmail.com

 

Preberite tudi:

slika-agm
AMG Starešinič – več kot 35 letna tradicija

AGM Starešinič je družinsko podjetje z več kot 35 letno tradicijo na področju gradbeništva. Sprva so začeli z dejavnostjo prevoza razsutega tov ...

architecture-2256489_web
Wilo popelje v svet prihodnosti

...  da dosežete maksimalno obratovalno zanesljivost. Visok kakovostni standard pri tem postavlja merila za celotni trg. Glede ...

silo-2185849_web
CISTERNA – Čiščenje in razrez kurilnih cistern ter podiranje kovinskih konstrukcij.

S pravočasnim čiščenjem vaše cisterne za gorivo se lahko izognete številnim potencialnim nevšečnostim in stroškom. S strokovno očiščeno ...

functional-concrete-home-decor-15-1-420x287_web
EKO KLINER, d.o.o.

Smo majhno družinsko podjetje, ki se ukvarja s prodajo sanitarnega in potrošnega materiala. Na trgu smo od leta 2014, toda zaupajo nam tako velika k ...