Kamnoseštvo Herček – kakovostni izdelki iz naravnega kamna

15 novembra, 2017

Podjetje Kamnoseštvo Herček vam nudi bogato izbiro izdelkov iz naravnega kamna, s katerim lahko polepšate svoj dom in dom svojih bližnjih.

Nagrobni spomeniki, okenske police, stopnice, pulti, tlaki, stenske obloge …

Nudijo kakovostne izdelke iz marmorja in granita po ugodnih cenah, izvajajo montažo izdelkov ter vam svetujejo pri njihovem vzdrževanju. Njihova ponudba je znana po prvovrstni kakovosti izdelkov in storitev, po najugodnejših cenah, po hitrih dobavnih rokih, po natančni izdelavi predračunov, po zanesljivosti, po natančnosti in strokovnosti izvedbe.

Material Belfast 1Nagrobni spomeniki

Bogata izbira nagrobnih spomenikov, najrazličnejših oblik, barv in debelin. Na vašo željo vam svetujejo pri izbiri in poskrbijo, da vaši izdelki na pokopališčih ohranjajo nespremenjen videz.

Okenske police

Okenske police iz kamna postajajo najpomembnejši gradbeni material pri stanovanjski in drugi gradnji. To dejstvo temelji na ugotovitvi, da je kamen surovina, ki je najodpornejša na zunanje vremenske vplive; je praktično nesmrten v primerjavi z drugimi gradbenimi materiali.

Pulti in kamini

Pulti in kamini so nenehno izpostavljeni vročini, tekočinam in mehanskim vplivom, zato je kamen najboljša izbira zanje … Poleg tega, da kamini in pulti iz marmorja in granita v vaš dom prinašajo veliko mero elegance, umirjenosti, vpadljivosti in prestiža, so posebej primerni zaradi preprostega vzdrževanja in dolge življenjske dobe.

Material MulticolorStopnice

Stopnice iz naravnega kamna so zaradi svojega videza unikat v vašem domu. Zagotavljajo pridih prefinjenosti, prestiža in življenjske kvalitete … Poleg tega, da stopnice zaradi svojega naravnega videza in unikatnosti v vaš dom, prinašajo pridih prefinjenosti in prestiža, so odlična izbira zaradi preprostega čiščenja in vzdrževanja.

Tlaki in stenske obloge

Ker so tlaki in stenske obloge ponavadi zelo izpostavljeni zunanjim vremenskim vplivom, kot so sonce in vlaga je kamen; še posebej granit, najboljša izbira. Nudijo vam kvalitetno montažo vseh kamnitih izdelkov, še posebej pa polaganje ploščic iz naravnega kamna in montažo stopnic in okenskih polic, pultov ter ostalih izdelkov iz naravnega kamna.

www.kamnosestvo-hercek.si

T: 041 736 487

E: hercek.kamnosestvo@gmail.com

 

(Visited 201 times, 2 visits today)