Interalta – Zanesljiva in dolgoročna naložba

6 junija, 2017

 

Podjetje INTERALTA, ki poleg svoje kvalitete in visoke kakovosti izdelkov kot so PVC okna in PVC vrata lastne proizvodnje, ter ostalimi dodatki, ponuja kakovost, hitro dobavo in vrhunsko montažo za  okna, stekla, okenske police, senčila in PVC vrata.

S spojitvijo aluminija in plastike pri oknih sega tja, kamor drugi ne morejo. Njihovi izdelki so kakovostni in opazni, z njimi boste ne samo zadovoljni, ampak tudi drugačni.

PVC okna in aluminij okna ter PVC vrata, so trdna in odporna proti škodljivim mehanskim in kemičnim vplivom, izredno obstojna, brez vzdrževanja, toplotno in zvočno izolativna, varčna v porabi energije, preprosta za vgraditev, pestrih barv in oblik, okolju prijazna in ohranjajo gozdove.

PVC OKNA in PVC vrata Interalta so izdelana v Sloveniji, kar vam zagotavlja visoko kakovost po ugodni ceni ter strokovno montažo, servis in garancijo na kakovost.

aluminij-okna

Pestra ponudba obsega PVC okna in vrata za vsak objekt            

Zaradi svojih odličnih lastnostih, so izdelki podjetja Interalta vsestransko uporabni ter zato primerni za vgradnjo v poslovne ali industrijske objekte, stanovanjske bloke ter hiše. Odločitev za okna iz PVC materiala predstavlja cenovno ugodno rešitev, ki uporabniku nudi boljše udobje bivanja, visoko varnost ter odlično toplotno in zvočno izolacijo. Na ta način predstavljajo PVC materiali odlično naložbo, ki se s prihrankom stroškov ogrevanja oz. hlajenja poplačajo v zelo kratkem časovnem obdobju.

Izbira materiala naj bo premišljena

Nova okna predstavljajo dolgoročno naložbo – od njih pričakujemo predvsem, da bodo izboljšala bivanjske razmere ter ponudila nekaj novega in nadgradila starejša. Pred nakupom zato velja dobro premisliti o izbiri primernega materiala, iz katerega bodo izdelana naša nova okna. V podjetju Interalta se že vrsto let ukvarjajo s proizvodnjo PVC oken, korak dlje pa stopajo še s spojitvijo aluminija ter PVC materiala. Na ta način uporabnikom zagotavljajo opazne izdelke, ki nikoli ne razočarajo.

V primerjavi z lesenimi, imajo tista, izdelana iz umetnih materialov predvsem prednost pri vzdrževanju. Lesene okvirje je namreč potrebno redno vzdrževati, tiste iz PVC-ja pa je občasno potrebno le očistiti, da jim povrnemo lesk in svežino. So tudi veliko bolj cenovno dostopna, predvsem zaradi lažje obdelave ter dostopnosti materiala.

Najboljše okno nudi odlično toplotno izolacijo

Za izboljšanje energetske učinkovitosti stavbe je smiselno, da v naše stanovanje oz. pisarno vgradimo kar najboljša PVC okna z dobrimi toplotnimi lastnostmi. Varčno okno boste prepoznali predvsem po njegovem toplotnem koeficientu, ki je sestavljen iz toplotnega koeficienta okenskega profila, izbranega stekla ter medstekelnega distančnika. Nižji koeficient pomeni boljše izolativne lastnosti.

Seveda pa so odlične lastnosti oken pogojene le z kakovostjo vgradnje. Ekipa Interalta je strokovno usposobljena ter uporablja sodobne ter primerne montažne materiale. Poskrbijo za hitro ter kakovostno vgradnjo ter vam tako zagotovijo najboljše možne rezultate.
interalta_logo

Interalta.si

T: 0599 491 78 | M: 041 708 276, 040 172 505

(Visited 51 times, 1 visits today)