Zapuščen mucek se je boril z reko in priplaval v naročje rešiteljice

4 novembra, 2021
Fotografija je simbolična

Veste kaj se zgodi z mucki, ki se jih lastniki želijo znebiti in jih vržejo v reko? Nič lepega. A včasih se kakšnemu vendarle nasmehne sreča … 

Preberite tudi: Vračamo se k naravi

V času bliskovitega tehnološkega napredka, smo začutili veliko odgovornost do družbe in ustvarjanja uporabniku ter zemlji prijaznih rešitev.

18-letno dekle je v ameriški zvezni državi Wisconsin na bregu reke Mississippi lovilo ribe. Videla je moškega, ki je nekaj vrgel v reko, najprej je mislila, da gre za kamen, a kmalu slišala mijavkanje in z grozo ugotovila, da gre za malega mucka.

Preberite tudi: Kakovostni izdelki iz etične proizvodnje

Družba illycaffè se predstavlja s trajnostnimi izdelki in prisega na zmanjševanje ogljičnega odtisa vzdolž celotne proizvodne verige.

Poklicala ga je in mucek je nekako uspel priplavati k njej. Z rešenim muckom v naročju je sosednjemu ribiču povedala, kaj se je zgodilo, ta je prepoznal moškega, ki je kasneje povedal, da se je hotel mucka znebiti, saj je imel paralizo zadnjih nog.

Rešiteljica je šele doma opazila, da nekaj ni v redu in takoj odpeljala mucka, ki ga je poimenovala Finn, k veterinarju. Tam so mu pomagali in njegovo zdravje napreduje.

Dobil je tudi svojo Fb stran: Finn

Nazaj na kategorijo zanimivo.
(Visited 112 times, 1 visits today)