Srečelov za toskansko vilo!

29 septembra, 2020

Če sanjate o slikoviti vili v Toskani, si lahko sanje izpolnite že za 27,42 evra! Britanska zakonca namreč prirejata srečelov za njun vikend (vreden okoli 440.000 evrov) v Garfagnani, nedotaknjenem in neturističnem kosu podeželja na severu Toskane.

Srečni dobitnik bo lahko v hiši živel, jo imel za vikend ali jo oddajal ali pa tudi prodal. Zakonca sta jo kupila pred 11 leti in tudi obnovila, del zbranega denarja od srečelova pa bosta namenila britanski humanitarni organizaciji za otroke.

Štiri spalnice, kamin in zunanji bazen

“Tu je res mirno in sproščujoče okolje, takoj se odklopiš,” je povedala lastnica Lonely Planetu. Ni pozabila na izjemne poglede na gore, pa tudi na to, da so blizu obala in čudovita italijanska mesta. Odlično izhodišče za pohodnike in planince ter ljubitelje narave pa je tudi v središču dežele znane po dobri hrani in vinih.

Hiša ima štiri spalnice, tri kopalnice, dnevno sobo in opremljeno kuhinjo. Zanimiv je tudi kamin ter bazen (na vrtu). Nagrada poleg hiše vključuje tudi davek in stroške ter dva letalska prevoza od koder koli iz Evrope, dvodnevno nočitev za podpis nepremičninske pogodbe in najem avta za ta dva dni.

Naprodaj je le 20.000 srečk, srečelov pa se bo odvil 1. februarja 2021.

Več info pa tukaj.

Nazaj na kategorijo zanimivo.
(Visited 127 times, 7 visits today)