Skrivnostni Božiček je neznancem v stiski podaril 30 tisoč dolarjev

19 decembra, 2021

Skrivnostni Božiček je v jugovzhodni Arizoni v ZDA opravil nekaj dobrih del in obdaril neznance v stiski.

Preberite tudi: Vračamo se k naravi

V času bliskovitega tehnološkega napredka, smo začutili veliko odgovornost do družbe in ustvarjanja uporabniku ter zemlji prijaznih rešitev.

Po blagoslovu zdravilca in sestanku se je skrivnostni Božiček, anonimni poslovnež, odločil podariti 30 tisoč dolarjev v bankovcih po 100 dolarjev naključnim neznancem v indijanskem rezervatu San Carlos Apache. Skoraj polovica od več kot 10.000 ljudi na tem območju živi pod pragom revščine.

Preberite tudi: Kakovostni izdelki iz etične proizvodnje

Družba illycaffè se predstavlja s trajnostnimi izdelki in prisega na zmanjševanje ogljičnega odtisa vzdolž celotne proizvodne verige.

Sreča in hvaležnost

Naključno izbrani neznanci so prejeli darilo Božička. Po prejemu nekaj bankovcev za 100 dolarjev je Velma Wilson rekla, da lahko svojim vnukom končno kupi tisto, za kar jo prosijo – mačje stelje. »Na mizo bom lahko dala več hrane,« je bila presrečna druga prejemnica bankovcev. Elijah Cooke je bil hvaležen za darilo, vendar ga namerava podariti naprej. »Ta denar bom dal mojemu očetu, ki ga potrebuje bolj kot jaz.«

V tem prazničnem času bo le malokdo od nas imel sredstva, da bi lahko pomagal toliko ljudem v stiski, toda skrivnostni Božiček pravi, da lahko vsi polepšamo praznike s prijaznostjo in pozornostjo.

 

Vir: CBS News

Nazaj na kategorijo zanimivo.
(Visited 253 times, 1 visits today)