Pri Benetkah lahko najamete cel otok z vilo na njem

9 septembra, 2020

Če načrtujete še kakšen podaljšan vikend ali pa dopust, vas morda zamika nora možnost, ki je tokrat prav blizu. Na Airbnb je med drugim v ponudbi za najem cel otok z lastno vilo – pri Benetkah!

 

Lokacija je dobro znana, pomeni pa mirne sprehode, izbrano vino in okusno hrano. Otok Falconera je obdan z laguno in dostopen le s čolnom. Roza vila je vgnezdena med drevesi s pogledom na morje. Gostje lahko opazujejo hišnega psa, pa tudi plamence (ti niso hišni).

Hiša ima sedem spalnic za 16 oseb, nekaj kopalnic in kuhinjo, grajena je v tipičnem benečaskem slogu. Kdor jo najame (za 573 evrov na noč), s tem najame cel otok. Gostitelji organizirajo prevoz s čolnom, ki traja 8 minut.

Odzivi tistih, ki so že bivali na otoku, so zelo pozitivni, hvalijo predvsem sproščeno doživetje, pa tudi pobeg od “ponorelega sveta”. “Otok ponuja možnost, da se popolnoma izgubite v naravi. Smo izolirani od civilizacije, saj ni ne telefona, ne WiFi-ja, s tem pa tudi nobenih obveznosti. Gostje največkrat pohvalijo prav ta odklop od stresnega življenja in problemov. Veliko si jih želi vrniti,” pa povedo gostitelji.

Rezervirate ga lahko tule.

 

Vir: LP

Nazaj na kategorijo zanimivo.
(Visited 137 times, 1 visits today)