Poslovni horoskop: Kaj za februar pravijo zvezde?

4 februarja, 2021

Malo za šalo in – malo za hec. Tu je poslovni horoskop, v katerem bomo pogledali v zvezde – so vam ta mesec naklonjene za menjavo službe, za delo od doma, za novo zaposlitev, boste zadovoljni s plačo, boste investirali v nov nakup ali v kriptovalute?

Oven

Februarja boste imeli zatišje na delovnem področju, posvetili se boste sebi, svojemu delu in svojemu zaslužku. Vse to vam bo prišlo prav v drugi triadi, ko se boste morali postaviti zase, da boste dobili spoštovanje (ali pa povišico). Postavite meje tudi sodelavcem, ki vam znajo zaradi tega malce zavidati. Po polni luni 27. februarja se bo vaša ekipa morda zmanjšala, a ostali bodo tisti pravi.

Bik

Februar prinaša velike poslovne novice. Lahko da boste dočakali dolgo pričakovan napredek, morda šele po tem, ko Merkur konča svojo retrogradno pot 12. v mesecu. Lahko boste začeli od začetka, z novim upanjem ali novimi pristopi sedanjim projektom. Zna se zgoditi, da vas čaka pomembna karierna odločitev konec meseca. Zavedali se boste, da je težko, a da jo morate sprejeti. Držite se tega, da pametni pišejo, da vam kakšna ideja ne uide.

Dvojčka

Stežka ste z glavo popolnoma v poslu ta mesec, še posebej v začetku. A imate kup idej o tem, kaj si želite. V zadnji tretjini meseca pa boste v soju žarometov, ko boste dočakali, da vsa ta idejna semena vzklijejo. Polna luna 27. 2. vas bo morda prisilila, da premislite o prihodnosti. Morda ne želite voditi velikih projektov, dokler se ne osredotočite na osebno življenje in malce zadihate. Predah je včasih nujen del dela.

Rak

Čas je, da oblečete hlače za velike fante (ali punce)! Ne zadovoljite se z manj, kot si zaslužite – tako v smislu kariere kot dobička. Preden kaj rečete, pa le dobro premislite, saj vas zna kdo razumeti narobe. Prijaznost in iskrenost sta vedno na mestu. Tudi drugi bodo spoznali vašo vrednost v poslu. Razmislite o prenovi svojih finančnih virov in vlaganj.

Lev

Ta mesec vam prinaša kup novih poslovnih stikov, tudi če delate od doma. Nekdo od njih bo lahko igral pomembno vlogo v vaši prihodnosti. Prav mogoče je tudi, da boste obudili poslovne stike s kom, ki ga že poznate. Bodite pozorni in previdni. Na področju financ bo lahko malce zmede, ne bi škodilo, če zaprosite za nasvet. Poskrbite zase!

Devica

Nekaj drame v krogu sodelavcev v začetku meseca vam zna zamajati presojo, a ostanete korektni. Po neuhojenih poteh moramo hoditi še posebej pazljivo. Preden ukrepate, se pozanimate in razmislite. V drugi polovici meseca boste našli ravnovesje in pustili stare zadeve za seboj.

Tehtnica

Doba vodnarjev vam prinaša obilo energije in kreativnosti. To je čas, ko morate svoje talente izkoristiti na poslovnem področju. S tem boste morda našli tudi dodaten vir dohodka. A, spomnite se, lastna hvala se pod mizo vala. S polno luno se bodo razjasnili odnosi v službi.

Škorpijon

Družinske zadeve vam morda v tem mesecu malce zastirajo delovni zagon, zato bodite pozorni, da imate urejeno vso papirologijo. Morda boste morali celo kaj poiskati za nazaj. Zadeve se bodo umirile konec meseca, morda boste zaključili celo z novo navezo ali pogodbo. Še pred marcem bo energija prizemljena.

Strelec

Spremembe na vidiku, če ste pripravljeni nanje. Dopustite si, da se razvijate poslovno, tudi če niste sam svoj šef. Toliko navdiha čaka na vas, prav tako pa kup novih projektov. Morda boste v dvomih, katero pot izbrati, ne prenaglite se.

Kozorog

Ta mesec bo treba pogledati finance – in nekaj spremeniti. Ne sklepajte hitrih, nepremišljenih odločitev, ki bi jih lahko pozneje obžalovali, vendar pa sprejmite svoje napake in iz njih ustvarite lekcije. Morda se boste že v nekaj tednih ozirali za delnicami ali kriptovalutami, prihaja obdobje, ko iz gosenice nastane metulj. Bodite pripravljeni, da razprete krila.

Vodnar

Vaš mesec prinaša presenečenja. Pozitivna energija, razvoj in sreča. Iskrice inovativnosti bodo letele iz vas, a ob njih ne pozabite na stare, preizkušene modrosti. Pomenite se o strategiji s svojo ekipo. Več glav več ve. Na koncu boste morda poželi pravi aplavz, ko boste dokazali, da ste uspešno speljali nekaj projektov. Polna luna konec meseca prinaša več finančne stabilnosti in vizijo, kako s financami ravnati naprej.

Ribi

Ste sredi nečesa, kar bi lahko opisali kot prehod iz sanj v realnost. Če ste na lovu za novo službo, je čas za pogum. Sprejmite nenavadno ponudbo. Priložnosti bo dovolj, previdno naprej – zaupajte svojim občutkom pri poslovnih odločitvah, tudi če ne gre za dobro uhojeno pot. Finančna investicija ob prehodu iz vodnarjev v ribi se zna obrestovati. Stopite na višji nivo.

Nazaj na kategorijo zanimivo.
(Visited 108 times, 1 visits today)