Plačajo vam za spanje v luksuznem hotelu!

20 novembra, 2020
IF

Bi vas mikala sanjska služba, v kateri vam res ne bo potrebno početi ničesar? Še več, v njej boste lahko uživali, saj boste morali preizkušati kakovost postelj hotelov v Veliki Britaniji. Za priložnostno zaposlitev ni potrebno posebno predhodno znanje niti izkušnje. Dovolj je, da se znate sprostiti in uživati dolg spanec v postelji.

A ne v katerikoli, temveč v sobah petih luksuznih hotelov. Med njimi je tudi prestižni londonski hotel Savoy, v katerem so bivale številne slavne osebe, vključno z legendarnimi Beatlesi.

V zameno boste morali napisati svoje izkušnje o bivanju in predvsem o posteljnini, ter objaviti nekaj fotografij na spletni strani organizatorja nagradne igre.

Razkošno bivanje in denarna nagrada

Razpis je objavilo angleško podjetje Tielle love luxury, ki med drugim prodaja luskuzno posteljnino in sodeluje s številnimi najbolj luksuznimi hoteli. Kandidata bodo izbrali z žrebom. Zmagovalec bo poleg petih nočitev v luksuznih hotelih prejel še 1500 angleških funtov (1680 evrov) gotovine. S seboj lahko pripelje še eno osebo po lastnem izboru. Nočitve je potrebno koristiti v letu 2021 po predhodnem dogovoru glede prostih terminov s posameznimi hoteli.

Prijave sprejemajo do 10. decembra na spletni strani . Žal pa lahko kandidirajo le prebivalci Velike Britanije starejši od 16. let.

Nazaj na kategorijo zanimivo.
(Visited 69 times, 69 visits today)