Plačajo vam 5000 dolarjev, da en teden s prijatelji gledate šport po TV

16 septembra, 2020

Za marsikoga sanjski teden – spremljanje športa po televiziji v družbi s prijateljev – ponuja kanadski Budweiser. Kaj pa če bi bila to vaša služba, plačana 5000 dolarjev na teden?

 

Letošnje leto je korona ustavila tudi šport. A v veselje številnih navijačev, se tekme v različnih športih vračajo, toliko jih je, da se jih lahko vsak dan spremlja 24 ur na dan.

Budweiser Kanada bo štiri srečne skupine prijateljev peljal na teden dni plačanih počitnic v Budweiser Bubble. Mehurček je nepozabna izkušnja, pravijo, ki je popolnoma predana gledanju športa po televiziji. V njem je poleg kino dvorane, kjer se odvijajo športna tekmovanja 24 ur na dan, še igralna postaja, košarkarska dvorana, nogometno igrišče … Poleg tega je tu tudi osebni kuharski mojster, telovadnica in vse ostalo, kar si bi lahko športni navdušenec želel.

V Budweiserju pravijo, da verjamejo v pomen športa in v njegovo moč, da povezuje ljudi. Poseben trenutek v zgodovini športa zato želijo obeležiti na poseben način.

Prijave že zbirajo v obliki video posnetkov, v katerih morajo kandidati pokazati, da si najbolj strastno želijo te nore službe. Morajo pa biti Kanadčani.

Nazaj na kategorijo zanimivo.
(Visited 50 times, 1 visits today)