Mini hiška Kabinka – za vikend ali samoizolacijo

3 septembra, 2020
Foto: Zsuzsa Darab (Hello Wood)

Ste si kdaj želeli, da bi imeli majhno hiško na robu gozda ali ob morju in tam preživljate brezskrbne vikende ali, da bi, če bi bilo treba v samoizolacijo ali karanteno, to preživeli kar na domačem vrtu? S Kabinko je vse to mogoče.

 

Kabinka Hello Wood, je mini hiška, kot del “podeželske arhitekturne dediščine” Madžarske, s svojo majhnostjo ustvari intimen prostor za delo ali sprostitev. V njej je vse, kar lastnik potrebuje, majhna kuhinja, kopalnica ter spalno podstrešje.

Na voljo je v štirih velikostih, od 12 do 20 m2 površine, največja različica ima tudi 10 m2 veliko teraso. Podjetje jo dostavi neopremljeno ali popolnoma opremljeno na primer za kampe in organizatorje festivalov, ali za posamezne kupce.

Prednosti bivanja v mikro hiški

Okolju prijazna izbira

Kabinka je oblikovana in izdelana na Madžarskem. “Kompaktno hlajeno in ogrevalno notranjost si lahko spremenite v majhen dom, v katerem lahko uživate vse leto. Zahvaljujoč nizki porabi energije in osredotočenosti na okolje je hiška bolj zelena kot hiša, zgrajena iz neobnovljivih materialov s konvencionalnimi tehnologijami,” povedo pri Hello Wood in dodajo, da je naslednji korak v procesu razvoja izdelka ustvariti komplet, ki ga bodo kupci lahko sestavili iz montažnih elementov.

Tule si lahko pogledate še video predstavitev Kabinke: Youtube – Hello Wood Kabinka

 

Vir: Hello Wood

Nazaj na kategorijo zanimivo.
(Visited 196 times, 3 visits today)