7:00 pop ZANIMIVO

Luksuzna grška vila na voljo brezplačno za 1 mesec dela od doma

Luksuzna vila na voljo brezplačn

V času pandemije novega koronavirusa vedno več ljudi dela od doma. A pogoji za delo so marsikdaj težavni ali celo neprimerni. Gotovo bi vas bolj kot skromen kotiček v dnevni sobi ali spalnici navdušil prostoren delovni prostor, kjer bi lahko opravljali sestanke preko spleta kar iz ležalnika ob ogrevanem jakuziju in z razgledom na morje!

Si zaslužite luksuzno pisarno prav vi?

To se bo uresničilo dvema srečnežema izbranima na razpisu podjetja CV Villas, ki oddaja hiše in apartmaje v številnih sredozemskih državah in na Floridi. Na otoku Krf za mesec dni ponujajo luksuzno pisarno za delo od doma v eni izmed njihovih turističnih vil. Izbrali bodo par, ki bo najbolj slikovito opisal, zakaj si zasluži boljšo pisarno, kot jo ima na voljo trenutno. Poleg brezplačnega bivanja bosta imela na voljo tudi brezplačno letalsko povezavo iz Londona.

Razpis je del reklamne akcije, s katero želijo pritegniti zainteresirane za poslovanje v prijetnem delovnem okolju. V svojih vilah ponujajo v najem luksuzno opremljene prostore z dobro in zanesljivo internetno povezavo.

Nagrajenca bosta od 5. aprila do 3. maja 2021 bivala v vili Indiana s petimi stilsko opremljenimi sobami. Na voljo bosta imela tudi bazen, plaža Coyevinas pa je oddaljena le kratek sprehod. Vila se nahaja v bližini manjšega pristanišča Kassiopi na severnem delu otoka, ki se ponaša z razgledi na albansko obalo. Otok Krf je sicer eden večjih grških otokov, poleg letalskih povezav pa ima tudi redne ladijske povezave z Italijo.

Prijave sprejemajo na spletni strani.

 

 

(Visited 364 times, 4 visits today)
Close