Avtor JYSK 4:06 pop Promo, ZANIMIVO

Kako izvleči največ iz majhnega studio apartmaja

Majhni apartmaji lahko predstavljajo velik izziv za urejanje, ampak tudi v najmanjšem prostoru je mogoče ustvariti funkcionalen in ugoden razpored, ob katerem vašim gostom ne bo ničesar manjkalo.

Foto: JYSK

S pametno razporeditvijo in dekoracijo poudarite prednosti svojega studio apartmaja, pomanjkljivosti pa ublažite z nekaj praktičnimi JYSK nasveti, ki bodo vašemu prostoru za počitek dali dodatno globino in prostornost z ugodno investicijo ob upoštevanju popustov, ki so jih pripravili posebej za najemodajalce.

Foto: JYSK

SVETLE BARVE

Majhna notranjost ne prenese preveč temnih odtenkov, zato se odločite za belo barvo sten, ki bo stanovanju dala vtis zračnosti in čistoče. Če se vaša kopalnica po velikosti sklada s preostalim prostorom apartmaja, izberite tudi svetlejše keramične ploščice, da bo kopalnica delovala večja in udobnejša. Brisače, posteljna pregrinjala in posteljnino izberite v nevtralnih odtenkih in jih popestrite z nekaj pisanimi detajli, kot so okrasni lonci za rastline, okrasne blazine, zanimive vaze ali slike na steni.

VEČNAMENSKO POHIŠTVO

Klubska mizica, ki se lahko uporablja kot tabure, dvosed s prostorom za shranjevanje, ki se zlahka spremeni v udobno posteljo, ali zložljivi stoli, ki bodo poskrbeli za dodaten prostor za mizo, ne da bi zatrpali prostor, so odlični primeri večnamenskega pohištva, ki se dolgoročno zagotovo izplača. Če ima vaš studio apartma tudi manjši balkon, ga opremite z zložljivo mizo ali klopjo, kamor lahko pospravite tudi blazine ali odejo.

IZKORISTITE POTENCIAL OGLEDAL

Ogledala so tako praktičen kot okrasni element prostora, ki lahko doprinese k wow vtisu vašega apartmaja. Poleg enega velikega ogledala, ki ga običajno najdemo v vhodnem prostoru, na steni ustvarite majhno galerijo z različnimi oblikami in velikostmi ogledal. Upoštevajte, da se bodo vodoravna ogledala bolj prilegala k nižjim prostorom, tista, ki segajo v višino, pa bodo lepo dopolnila višje stene. Da bi dobili več dnevne svetlobe, ki vedno polepša bivanje v apartmaju, ogledala namestite nasproti okna.

ZRAČNE ZAVESE

Zavese lahko popolnoma spremenijo vtis prostora, svetle in lahke pa so odlična izbira za manjše apartmaje.

Poleg tega, da so dekorativni element, bodo vašim gostom zagotovile tudi intimo in udobje. Maksimalno povečajte višino svojih sten in jih poudarite z zavesami, ki padajo skoraj do tal.

Na ta način bo vaš apartma videti višji, zavese iz lepih naravnih materialov pa bodo prispevale k sproščujočemu vtisu celotne notranjosti.

(Visited 261 times, 1 visits today)
Close