Celo družino našli mrtvo sredi neokrnjene narave

23 avgusta, 2021

V Kaliforniji so sredi gozdov nacionalnega parka Sierra našli trupla para, njunega otroka in psa na samotni pohodni poti. So krive strupene alge?

Preberite tudi: Vračamo se k naravi

V času bliskovitega tehnološkega napredka, smo začutili veliko odgovornost do družbe in ustvarjanja uporabniku ter zemlji prijaznih rešitev.

Preiskovalci so sporočili, da je možno, da so za njihove smrti krive cvetoče strupene alge. Trupla so našli pred dnevi in takoj zavarovali območje, saj so posumili, da gre lahko za zastrupitev s strupenimi plini iz bližnjih opuščenih rudnikov, kjer so v 19. stoletju kopali zlato. A ta sum so kmalu ovrgli. “Gre za zelo nenavadno situacijo, ni znakov poškodb, ni očitnega razloga za smrt, ni poslovilnega pisma,” so povedali.

Preberite tudi: Kakovostni izdelki iz etične proizvodnje

Družba illycaffè se predstavlja s trajnostnimi izdelki in prisega na zmanjševanje ogljičnega odtisa vzdolž celotne proizvodne verige.

Par je bil znan po svojih pohodniških podvigih, imela sta 1 leto starega otroka in psa, skupaj so redno obiskovali naravo. Kjer so jih našli, ni nobenega telefonskega ali internetnega signala.

Zdaj potekajo obdukcije in hkrati tudi preiskave vodnih virov v okolici, kjer trenutno cvetijo strupene alge

vir: n pr

Nazaj na kategorijo zanimivo.
(Visited 570 times, 1 visits today)