9 idej za karantensko najdaljšo noč v letu

30 decembra, 2020

Najdaljša noč v letu bo letos videti precej drugače kot lansko leto. Namesto da bi se odpravili na praznovanje v mesto ali k prijateljem, se bo (pri večini) večer odvijal na kavču s člani istega gospodinjstva.

Zato smo za vas poiskali nekaj idej, kako se ta večer zabavati in ustvariti nepozabne spomine.

1. Pripravite dom na 2021

Okrasite dom z bleščečo dekoracijo, da si ustvarite praznično vzdušje. Ne pozabite na kotiček za fotografiranje. S poslano čisto svežo praznično fotografijo lahko zaželite vse dobro v novem letu družini in prijateljem.

2. Oblecite najljubšo obleko

Če praznujete doma, še ne pomeni, da morate nositi pižamo, no razen, če si to želite. Sicer oblecite svojo najljubšo praznično obleko in se naličite. Koga briga, če vas vidi samo vaša mačka.

3. Zmešajte koktajl

Na silvestrovo se vse vrti okrog mehurčkov. Naredite spremembo in si pripravite koktajl ter mu dodajte nekaj šampanjca.

4. Pripravite praznično večerjo

Najboljši način, kako vstopiti v novo leto, je z okusno večerjo, ob kateri vam zaigra srce in se ustnice, kar same razlezejo v nasmeh.

5. Specite sladico

Po takem letu si vsi zaslužimo priboljšek. Izberite nekaj receptov za sladice, ki jih želite preizkusiti, in začnite peči 31. zjutraj. Tako boste imeli okusne prigrizke, ki jih boste lahko uživali ves dan in noč.

6. Nazdravite

Dvignite kozarec s šampanjcem za vse neverjetne izkušnje, ki jih boste doživeli v novem letu. Bonus točke, če šampanjec postrežete v kozarcu z željami za 2021.

7. Naredite knjižico spominov

Ne gre zanikati: leto 2020 je bilo leto, ki si ga je treba zapomniti. Spomnite se zadnjih 12 mesecev, tako da sestavite knjižico ali album fotografij. To je odličen način za ustvarjalnost in ogledovanje vseh neverjetnih spominov, ki ste jih ustvarili.

8. Zapišite svoje zaobljube

Ker boste letos ostali doma, boste imeli dodaten čas za premislek in zapis novoletnih zaobljub. Za vsako od kategorij napišite do 3 zaobljube – kariera, zdravje, finance in prosti čas – in se pripravite na svoje najboljše leto doslej.

9. Naredite kozarec spominov

Okrasite steklen “kozarec spominov”, ki ga boste polnili s spomini v naslednjih 12 mesecih. Vsakič, ko se zgodi nekaj neverjetnega, o tem napišite na list papirja in ga položite v kozarec. Konec leta ali še bolje na silvestrovo 2021 lahko kozarec odprete in se sprehodite po spominih.

 

Vir: Good Housekeeping

Nazaj na kategorijo zanimivo.
(Visited 119 times, 1 visits today)