1:00 pop ZANIMIVO

7 predlogov, kako začeti leto 2022, da bo kar se da dobro

Naj vas naslednji predlogi navdihnejo in motivirajo, da v 2022 dosežete več in hitreje, kot kdaj koli doslej. Začnite z eno majhno spremembo za začetek in vztrajajte.

1. Nove izkušnje

Vsak mesec 30 dni zapored se zavežite, da boste naredili nekaj novega, o čemer ste razmišljali, a niste nikoli storili, in opazujte, kako to vpliva na vaše življenje.

Na primer: poslušajte samo pozitivno glasbo, ne berite časopisa, prenehajte gledati televizijo, jejte samo vegetarijansko hrano, pohvalite vsaj 10 ljudi na dan, spite osem ur, meditirajte vsaj 20 minut, vizualizirajte svoje cilje kot že dokončane, izvajajte 20 minut joge, načrtujte svoj urnik za naslednji dan, preživite vsaj eno uro s svojim partnerjem – brez elektronskih naprav, popijte 10 kozarcev vode itd.

2. Napišite pismo

Na roke napišite pismo trem osebam v svojem življenju in jim povejte, da jih imate radi.

3. Napišite seznam svojih življenjskih ciljev

In poskusite jih v 2022 ustvariti vsaj nekaj – ali pa začnite na njih aktivno delati.

4. Zavežite se vsakodnevni športni aktivnosti

Pridružite se vadbeni skupini joge, ekipnim športom ali najemite trenerja v fitnesu. Katerokoli športno aktivnost boste izbrali, bodo vaše vadbe bolj produktivne in tudi zabavne.

Zelo koristno je, če se vsak dan odpravite na sprehod v naravo.

5. Postanite prostovoljec v lokalni organizaciji

6. Povečajte zavedanje svojih misli in besed

Zavedajte se, kaj zapusti vaša usta, tako da se snemate vsaj eno uro vsak dan ves mesec. Besede imajo moč! Če se ujamete, da govorite o omejitvah ali težavah, si dajte priložnost, da poiščete rešitve in nove možnosti. Za doseganje izjemnih rezultatov je ključnega pomena, da se pri izbiri besed držite višjega standarda.

7. Načrtujte čas za družino

Sestavite urnik za 2022, ki bo namenjen samo vaši družini. Mogoče igranje družabnih iger z otroki dvakrat na teden, družinski izlet enkrat na mesec ter obisk babice in dedka vsako nedeljo.

 

Vir: Success

(Visited 149 times, 1 visits today)
Close