7 idej za darila z dobrodelno noto, ki bodo pogrela srce

30 novembra, 2021

Ste že razmišljali, kako boste letos obdarili svoje najdražje? Da bo vaša izbira daril dobrodelna in prijazna do okolja, hkrati pa še izvirna, smo poiskali sedem idej, ki bodo zagotovo narisala mnogo nasmehov na obraz.

Preberite tudi: Vračamo se k naravi

V času bliskovitega tehnološkega napredka, smo začutili veliko odgovornost do družbe in ustvarjanja uporabniku ter zemlji prijaznih rešitev.

Posvojitev delfina iz slovenskega morja

Z donacijo, ki jo prispevate za enoletno posvojitev delfina, boste finančno podprli Morigenos, slovensko društvo za morske sesalce in s tem pripomogli k ohranjanju slovenskega morja in njegove biotske raznovrstnosti. Kot potrdilo o posvojitvi delfina vsak posvojitelj prejme certifikat o posvojitvi z njegovim in delfinovim imenom in življenjepis izbranega delfina z njegovimi najboljšimi fotografijami.

Preberite tudi: Kakovostni izdelki iz etične proizvodnje

Družba illycaffè se predstavlja s trajnostnimi izdelki in prisega na zmanjševanje ogljičnega odtisa vzdolž celotne proizvodne verige.

TULE.

Kokijev dobrodelni koledar 2022

Dobrodelni Kokijev koledar je namenjen praznovanju Življenja. Tukaj nismo zato, da sovražimo, živimo v občutkih nemoči, strahu in trpljenju, ampak da se življenja veselimo, ker je eno veliko darilo. Da skrbimo drug za drugega in širimo mir in ljubezen. Ves izkupiček od koledarja je namenjen rešenim živalim.

TULE

Darilni bon za nakupovanje v trgovini brez embalaže

Navdušite družino, prijatelje, sosede in znance za nakupovanje v trgovini brez embalaže, kjer najdete živila na rinfuzo ter vse za osebno nego in dom. S tovrstnim darilom ste del rešitve za naš planet, ki se že dlje časa duši v plastiki.

Npr. za Rifuzl – TULE.

Posvojite lončnico iz zavetišča za zavržene rastline

Sobna rastlina iz zavetišča je zelo lepo darilo, ki razveseli ljubitelje rastlin, hkrati pa s plačilom prispevka poravnate stroške oskrbe in materialov, da bo zavetišče lahko reševalo zavržene rastline še naprej.

Na FB so TULE.

Otroška slikanica Veveriček posebne sorte

Otroška slikanica, ki sta jo Svetlana Makarovič in Marjan Manček leta 1994 posvetila otrokom s cerebralno paralizo, osvešča o drugačnosti ter sprejemanju otrok s posebnimi potrebami in podpira delovanje Zveze društev za cerebralno paralizo Slovenije, Sonček.

TULE

Pravljica Anina zvezdica

Pravljica je primerna za otroke vseh starosti, saj spodbuja otroško domišljijo in ogreje srce.

Več kot 70 % zneska od prodaje Zavod za pomoč socialno ogroženim nameni nakupu hrane za socialno ogrožene družine.

TULE.

Planer dvajset dvaindvajset

Planer je lepo darilo za vsakogar, ki si svoje obveznosti zapisuje, hkrati pa podprete še Zavod 13 – neprofitno organizacijo, ki ozavešča o drugačnosti in nudi pomoč staršem posebnih otrok.

TULE

Nazaj na kategorijo zanimivo.
(Visited 240 times, 1 visits today)