5 razlogov, zakaj s počitnic poslati razglednico

10 avgusta, 2020

Pošiljanje papirnatih razglednic ni tako staromodno, kot se morda sliši. Seveda lahko danes pokličete prijatelja preko video klica in mu pokažete, kje ste v tem trenutku. Ob tem pa ni tiste vznemirjenosti, ko se sprašujete in preverjate nabiralnik, kdaj boste prejeli obljubljeno razglednico z drugega konca Evrope.

 

Zakaj torej letos s počitnic poslati razglednico najdražjim?

1. Presenetite nekoga, ki ne pričakuje ničesar razen računov v svojem nabiralniku.

2. Povejte sebi nekaj, česar bi se radi spomnili s počitnic (ja, prav ste prebrali; pošljite razglednico sebi). Razglednica je lahko lep spomin na potovanja. Nekega dne boste našli te razglednice in si predstavljali, kakšno sijajno in pustolovsko življenje ste živeli.

3. Pomagajte nekomu, ki je doma, da občuti državo, ki ste jo obiskali. V ovojnico dodate nekaj malega, četudi je to samo zavojček lokalnega sladkorja, nekaj drobnih školjk ali pa kamenček posebne oblike s plaže.

4. Izrazite svojo pesniško dušo. Izlite svoje misli in besede v čast letošnjim malo drugačnim počitnicam. Zapišite in takoj pošljite, da si ne premislite.

5. Da prejemnika spomnite, da ga imate radi, kjer koli že ste.

Če ste ravno na počitnicah, ali se na oddih šele odpravljajte, priskrbite si naslove vseh najdražjih in jim nepričakovano polepšajte dan, ko bodo prejeli vašo razglednico.

Vir. 203 Travel Challenges

Nazaj na kategorijo zanimivo.
(Visited 122 times, 1 visits today)