Zanimivo: v krizni situaciji uspešni z individualnimi izleti po Gorenjski

8 junija, 2020
Foto: Mi znamo

Majhna turistična agencija iz Gorenjske s pomenljivim imenom Mi znamo se tudi v času korone trudi, da bi svojim gostom omogočila prijetno potovalno izkušnjo ter individualne izlete z bivanjem v naravi. S pomočjo turističnih bonov (povezali so se z nekaterimi nastanitvami) turiste vabi na odkrivanje lokalnih dobrot in spoznavanje Slovenije na malo drugačen način, s tem pa so uspešni tudi v za turizem krizni situaciji.

Foto: Mi znamo

“Preprosto povedano – obožujemo potovanja in vse povezano z njimi. Novi kotički, pričakovanje izletov in organizacijski adrenalin nas ženejo naprej,” povedo in obenem dodajo,  da so ponosni, da živijo v tako raznoliki in prijetni državi. “Slovenija tudi nas vedno znova očara in pusti brez besed, zato jo s še večjo vnemo razkazujemo vam,” nam odgovorijo na to, kako so se prilagodili na situacijo, ki od potovanj omogoča predvsem raziskovanja domačih skritih kotičkov. “Ni ga lepšega občutka, kot vedeti, da si nekomu omogočil nepozabno doživetje, ki si ga bo zapomnil za vedno. In zato to tudi počnemo,” še poudarijo.

Biseri Gorenjske

Med njihovimi izleti je npr. Biseri Gorenjske, kjer spoznamo dediščino Bohinja z vasjo Studor, Jezersko s Šenkovo domačijo in Planšarskim jezerom, spoznavanje čebelarstva s trdicionalnim sloveskim zajtrkom in obiskom sadjarja, izlet pa se zaključi v Radovljici s Čebelarskim muzejem.

Foto: Mi znamo

V svoji ponudbi imajo med drugim izlete za zaključene družbe, pare in družine, ki so vsi lahko zelo individualizirani, unikatno pripravljeni po želji, in ravno to je tisto, kar je vse bolj v trendu – pa tudi vse bolj edino izvedljivo. Vsak lahko izbere med naravo, športom, kulturo, pa tudi luksuz izleti, večinoma po Gorenjski. “Na izletih spoznavamo lokalne posebnosti in znamenitosti, obiščemo majhne kraje, polne zanimivih zgodb, doživimo utrip mestnega vrveža ali se prepustimo sončnim žarkom,” povedo, ko jih vprašamo, kaj je najlepše na njijhovh izletih.

 

 

Nazaj na kategorijo turizem.
(Visited 168 times, 5 visits today)