Avtor foto. Aleš Petrič, arhiv fototeka RRA Zeleni-kras 1:44 pop TURIZEM

Spoznajte manj znane, a zanimive kraje Zelenega krasa

Turistično vodenje omogoča Slovenska turistična organizacija, ki spodbuja vse obiskovalce turističnih destinacij, da se podajo novim doživetjem naproti z lokalnimi vodniki.

Na destinaciji Zeleni kras lahko celotno jesen 2022 odkrivamo skrite kotičke z lokalnimi turističnimi vodniki, ki aas bodo brezplačno popeljali po manj poznanih poteh in nam predstavili izjemne zgodbe, ki se skrivajo v tem delu Slovenije.

Vodenja potekajo v oktobru in novembru 2022. Na Zelenem krasu sodeluje 11 lokalnih turističnih vodnikov, ki vas bodo popeljali po poteh manj poznanih, a izjemnih krajih Zelenega krasa.

Kraška polja, jezera in gradovi

Doživite lahko dogodivščine med kraškimi polji, raziščete slikovito dolino Rakovega Škocjana, se udeležite pohoda z izjemnimi razgledi na Cerkniško jezero, se odpeljete na kolesarsko turo po deželi Pivških presihajočih jezer ali med (ne)pozabljenimi gradovi …

Vsa vodenja potekajo v naravnem okolju, zato je obvezna primerna obutev in obleka za terensko hojo, zaščita pred komarji in klopi, voda in pokrivala.

Obvezne so prijave direktno pri posameznem turističnem vodniku, več podrobnosti najdete tukaj.  

Vir: RRA Zeleni kras

(Visited 170 times, 1 visits today)
Close