Avtor bv; foto: STO (www.slovenia.info) 6:16 pop TURIZEM

Predstavitev slovenskih naravnih zdravilišč na enem mestu

Slovenska naravna zdravilišča in terme so svojo obsežno ponudbo za zdravje, dobro počutje in vodna doživetja predstavili v novi tiskani in spletni publikaciji.

Publikacija je nastala v sodelovanju Skupnosti slovenskih naravnih zdravilišč in Slovenske turistične organizacije, v njej so predstavljena vsa slovenska naravna zdravilišča, ob tem pa še strokovni nasveti za zdrav življenjski slog.

“Holistični pristopi sodobne in tradicionalne medicine, premišljena skrb za dobro počutje v wellness centrih in sproščena doživetja v termalnih bazenih, so skupaj z naravnimi zdravilnimi dejavniki med najpomembnejšimi razlogi za obisk Slovenije kot dežele zdravih voda,” pravijo v Slovenski turistični organizaciji.

V novi publikaciji te temelje in predstavitev ponudbe posameznih naravnih zdravilišč in term dopolnjujejo članki izbranih strokovnjakov. V njih predstavljajo pristope k bolečinam v križu, zdravi prehrani, gibanju na prostem, ritualom za dobro počutje.

Publikacija Slovenska naravna zdravilišča je dostopna tule, na tej povezavi pa si lahko pogledate članek, v katero zdravilišče ob katerih težavah.

Še ena zanimivost: ZEMLJEVID slovenskih naravnih zdravilišč.

(Visited 38 times, 10 visits today)
Close