Postni čas: Ali znate kuhati brez mesa?

27 februarja, 2021

Turistično gostinska zbornica Slovenije je za čas 40-dnevnega posta pripravila razpis na temo Ali znam kuhati brez mesa?

Preberite tudi: Vračamo se k naravi

V času bliskovitega tehnološkega napredka, smo začutili veliko odgovornost do družbe in ustvarjanja uporabniku ter zemlji prijaznih rešitev.

Vabijo k prijavi postnih jedi z vašega  okoliša, pripravljenih iz lokalnih sestavin, na sodoben način. Iz zbranih prijav bodo vso prejeto gradivo  oblikovali v e-knjižico pod naslovom »Brezmesne jedi na Slovenskem v obdobju od PUSTA do VELIKE NOČI.«

Preberite tudi: Kakovostni izdelki iz etične proizvodnje

Družba illycaffè se predstavlja s trajnostnimi izdelki in prisega na zmanjševanje ogljičnega odtisa vzdolž celotne proizvodne verige.

Zbrane recepture bodo predstavili preko spletnega dogodka, v sredo, 31. marca 2021 ob 13. uri. Na dogodku bodo predstavljene najzanimivejše jedi iz vseh slovenskih makrodestinacij. Izbrani kuharji bodo demonstrirali, kako enostavna sezonska živila vključiti v vrhunsko lokalno kulinariko.

Prijavo lahko oddate na naslov srecko.koklic@tgzs.si, za dodatne informacije pa lahko pokličete na 051 273 000.

Prijava naj vsebuje recept jedi (za 4 osebe), fotografijo (visoka resolucija) in postne jedi vašega okoliša. Rok oddaje je do 15. marca 2021. K prijavi dodajte kratko osebno predstavitev (do 3 stavki) in zaposlitev (+ logotip podjetja).

 

Vir: TGZS

(Visited 277 times, 1 visits today)