Cimetovi piškoti – kaj morate narediti, da bodo res okusni?

4 decembra, 2021

Cimetovi piškoti, posebej cimetove zvezdice, so okusni priboljšek, prav zabavno pa jih je tudi peči – hkrati pa po peki zadiši cela kuhinja!

Preberite tudi: Vračamo se k naravi

V času bliskovitega tehnološkega napredka, smo začutili veliko odgovornost do družbe in ustvarjanja uporabniku ter zemlji prijaznih rešitev.

Sestavine:

  • 2 jajci + beljak
  • 90 g sladkorja
  • 90 g masla
  • 180 g moke
  • žlica cimeta + za posip
  • žlička ingverja

Priprava:

Moko presejete s cimetom, nato pa iz vseh sestavin zamesite testo in ga pregnetete. Razvaljate in izrežete oblike ali pa ga razrežete na kvadratke, če nimate piškotnih modelov.

Preberite tudi: Kakovostni izdelki iz etične proizvodnje

Družba illycaffè se predstavlja s trajnostnimi izdelki in prisega na zmanjševanje ogljičnega odtisa vzdolž celotne proizvodne verige.

Premažete z beljakom in posujete z malce cimeta.

Pečete na 180 stopinj Celzija 10 -13 minut.

NAMIG: Za res močan okus po cimetu in ingverju (medenjkih) uporabite svež ingver, ki ga naribajte, in svež cimet v palčkah, ki ga tudi naribate, nato pa presejete.

 

(Visited 358 times, 7 visits today)