1:21 pop GOSPODARSTVO

Vrhunska slovenska podjetja v oglaševalski kampanji na CNN International

Javna agencija SPIRIT Slovenija je v sklopu globalne komunikacijske kampanje za promocijo slovenskega gospodarstva I feel Slovenia Green. Creative. Smart. že ob zaključku lanskega leta pričela z izvajanjem največje oglaševalske kampanje doslej.

Tudi letos bo s pomočjo oglaševalske kampanje na televizijskih in digitalnih platformah mreže CNN International tuji poslovni javnosti predstavljala prednosti in dosežke slovenskega gospodarstva preko izjemnih oglasnih video zgodb izbranih 41-ih ambasadorjev slovenskega gospodarstva. Nacionalna kampanja za promocijo slovenskega gospodarstva na CNN International si obeta več sto milijonov ogledov mednarodnega občinstva.

SPIRIT Slovenija je že konec leta 2019 pričel z zasnovo in izvedbo mednarodne komunikacijske kampanje za dvig prepoznavnosti in ugleda Slovenije v mednarodnem okolju, ki so jo doslej fokusirano izvajali predvsem v regiji DACH, Veliki Britaniji, ZDA, Južni Koreji, ZAE ter na Kitajskem in Japonskem. Večletna kampanja osvetljuje ključne konkurenčne prednosti Slovenije na nišnih področjih zelenega gospodarstva, okoljskih tehnologij, robotizacije, mobilnosti, digitalizacije, razvoja in raziskav ter kreativne industrije.

Za potrebe kampanje je bilo v letih 2020 in 2021 preko javnega poziva za ambasadorje slovenskega gospodarstva izbranih 41 izjemnih slovenskih podjetij, katerih prebojne rešitve so vključene v številne promocijske aktivnosti slovenskega investicijskega in poslovnega okolja na tujih trgih. Vsako za ambasadorja izbrano podjetje na svojem področju ponuja edinstvene izdelke in storitve z visoko dodano vrednostjo ter pripomore k prepoznavnosti Slovenije kot tehnološko razvite, ustvarjalne in zelene države.

Več o ambasadorjih slovenskega gospodarstva je na voljo tukaj, CNN-ova predstavitev pa tukaj.

(Visited 116 times, 4 visits today)
Close