VIDEO: Tadej Pogačar vabi na Dirko po Sloveniji

8 junija, 2021

STO je objavila nov video s Tadejem Pogačarjem, ki še posebej ob letošnji dirki po Sloveniji vabi k aktivnemu odkrivanju Slovenije. V okviru dirke že tretje leto poteka natečaj za NAJ gostitelja dirke. 

V natečaju sodelujejo vsi gostitelji, torej občine, startov, letečih ciljev in ciljev letošnje dirke Po Sloveniji, skupno 29. Tudi letos bo dirka še posebej odmevna, saj jo bo preko Eurosporta spremljalo okrog 11 milijonov gledalcev po celem svetu. Temu primerna je tudi udeležba: poleg treh slovenskih in treh španskih ekip, bo na dirki po Sloveniji prvič nastopila ekipa Norveške – Uno-X Pro Cycling Team – seznam držav s svojimi ekipami na slovenski turneji se je tako povečal na 37. Dirke se bo udeležila tudi Italija, z dvemi ekipami, Velika Britanija, Poljska, Slovaška, Belgija, Rusija, Avstralija, Bahrain, Kazahstan in Združeni arabski Emirati z ambasadorjem slovenskega turizma, Tadejem Pogačarjem.

Letos je poseben poudarek tudi na trajnostnem vidiku. Neuporaba plastike za enkratno uporabo, ločevanje odpadkov, promocijski materiali iz trajnostnih materialov, lokalna ponudba hrane, so samo nekateri segmenti, ki jih velja osvetliti.

VIDEO:

 

Vir: STO

Nazaj na kategorijo aktualno.
(Visited 34 times, 5 visits today)