Božiček za en dan bo tudi letos razveseljeval otroke in starostnike

15 novembra, 2021

Že res, da je do božiča še več kot mesec dni, a akcija Božiček za en dan je že v polnem teku. Na spletni strani je že objavljen seznam otrok in starostnikov, ki jim lahko polepšate letošnje praznike.

Preberite tudi: Vračamo se k naravi

V času bliskovitega tehnološkega napredka, smo začutili veliko odgovornost do družbe in ustvarjanja uporabniku ter zemlji prijaznih rešitev.

Vse skupaj se je začelo, ko se je skupina prijateljev odločila, da bi v decembru obdarila nekaj otrok. Majhno garažo so uporabili kot skladišče, osebni avtomobil pa za razvoz daril. Niso čisto točno vedeli, v kaj se podajajo, a vedeli so, da želijo otrokom in njihovim staršem polepšati praznične dni.

Preberite tudi: Kakovostni izdelki iz etične proizvodnje

Družba illycaffè se predstavlja s trajnostnimi izdelki in prisega na zmanjševanje ogljičnega odtisa vzdolž celotne proizvodne verige.

V devetih letih akcije so narisali že več kot 78.000 nasmehov in tudi letos jih bodo.

Kako lahko postanete tudi vi Božiček za en dan?

  1. Registrirajte se na spletni strani bozicekzaendan.si.
  2. Na objavljenem seznamu si izberete otroka in/ali starostnika, ki ga želite obdariti.
  3. Poiščite prazno škatlo za čevlje, jo okrasite in napolnite s priporočenimi darili, nekaj idej najdete tudi na spletni strani.
  4. Zapakirano škatlo odnesete na izbrano zbirno mesto.

A pozor, škatle z darili zbirajo do vključno torka, 30. novembra 2021.

Na spletni strani preverite termin in datum za zbirno mesto, kjer boste oddali darilo. Organizatorji akcije prosijo vse Božičke, da tudi oni upoštevajo vsa pravila in varnostne ukrepe, ki veljajo na zbirnih mestih.

 

Vir: Božiček za en dan

Nazaj na kategorijo aktualno.
(Visited 47 times, 1 visits today)