4:43 pop AKTUALNO

5G: Iz Švice poročajo o prvih zdravstvenih težavah

Iz Švice prihajajo prve novice o škodljivih posledicah omrežja 5G, ki je bil zagnan na 102 lokacijah po državi. Švicarski tednik v francoskem jeziku L’Illustre je 18. julija objavil članek “Počutimo se kot poskusni zajčki”, v katerem so govorili o simptomih in bolezenskih težavah, ki jih občutijo Ženevčani od zagona 5G.

Je legalno. Pa je tudi varno?

Takoj po postavitvi anten je več stanovalcev v centru Ženeve poročalo o nevsakdanjih simptomih: glasno zvonjenje v ušesih, močni glavoboli, neznosne bolečine v ušesih, nespečnost, bolečine v prsih, utrujenost, slabo počutje doma. 29-letni Johan Perruchod je poklical švicarskega telefonskega operaterja Swisscom, kjer so mu potrdili, da so bili stolpi 5G aktivirani isti dan, kot je občutil simptome. Klici so deževali, odgovor pa je bil vedno enak: vse je legalno.

Oglasil se je švicarski zdravnik

Dr. Bertrand Buchs je po poročanju Zdravnikov za varno tehnologijo navedel, da k njemu prihaja vse več pacientov z enakimi simptomi: “V tem primeru vlada deluje v nasprotju z zdravo pametjo. Riskiramo katastrofo; v nekaj letih. Do zdaj še ni nobene prave raziskave, kar niti ne preseneča, če vemo, da je bila ta tehnologija razvita na Kitajskem nato pa v ZDA. V Švici lahko odpremo linijo za ljudi, ki se slabo počutijo, prisluhnemo njihovim težavam in jih raziščemo. Naša država ima sredstva in znanje. Odpreti moramo debato o tem, ker se zgodba ne bo zaključila.”

Švicarski operater: milijoni hitrih povezav

Švicarski operater Swisscom pa ob tem pravi, da bo 5G omogočil nove priložnosti za stranke in podjetja po celi Švici: “5G je novi standard za digitalizacijo, omogoča ekstremno hitro povezave milijonom naprav, stvari, ljudi.” Bo 5G omogočil hitro povezavo in komunikacijo – ali pa jo zaradi bolezni ljudi onemogočil?

O podobnih težavah poročajo tudi iz Nemčije, s Kitajske in Kube

Simptomi, ki jih izkušajo Švicarji, so identični tistim, ki jih je opisala Anne Mills, avtorica knjige: All EMFd up – o tem, kako se je zastrupila z brezžično radiacijo in kako se zaščititi. Med tem, ko je živela v Nemčiji, kjer je delal njen mož, je pisala dnevnik, v katerem je poročala o bolečinah, slabosti in nespečnosti. Njeno zaskrbljenost so ovrgli, je pa nemški zdravnik potrdil, da so simptomi taki kot pri mikrovalovni bolezni, za katero so trpeli delavci na vojaških radarjih in na stolpih, ki oddajajo valove.

‘Skrivnostno bolezen’ so opisali tudi v New York Timesu in na CBS v ZDA – za njo so zboleli diplomati, ki so živeli na Kitajskem in na Kubi. Vir: mikrovalovna radiacija. Podrobno se je tej bolezni posvetil profesor medicine iz Univerze v San Diegu, ki je v članku, objavljenem v strokovni nevro publikaciji, ugotavljal, da gre za simptome podobne bolezni, o kateri so poročale vojaške študije – povzročajo jo mikrovalovna orožja. Nekateri ljudje so posebej občutljivi na to, kar so diagnosticirali kot elektromagnetno hipersenzitivnost.

Vir: mdsafetech.org

(Visited 804 times, 4 visits today)
Close