LOGO_LUPA_web

5 primerov brezpogojne ljubezni v živalskem svetu

februar 14, 2019

Danes praznujemo valentinovo, dan zaljubljencev. Ljubezni in brezpogojnega prijateljstva pa si ne izkazujemo samo ljudje, ampak tudi živali. Prav od njih se lahko naučimo, da če poslušamo srce, tudi navidezna drugačnost ne more biti ovira, da imamo nekoga radi.

Nemški ovčar, ki je postal varuh slepega španjela

Ko je Ellie, slepo španjelko, prevzel upravitelj zavetišča za živali, ni pričakovala, da bi se njegov drugi pes, Leo, odločil, da postane njen pes varuh. Skupaj se sprehajata po parku in Leo vodi Ellie. V tem primeru še kako drži pregovor, da v nesreči spoznaš prijatelja.

nemški ovčar

 

Podobnost med jagenjčkom in Dalmatincem je privedla do prijateljstva

Navidezna podobnost je morda ključno pripomogla do nerazdružljivega prijateljstva in naklonjenosti med pikastim jagenjčkom in Dalmatinko. Ljubko, kajne?

dalmatinec

 

Delfin in morski lev postala najboljša prijatelja

Delfin z imenom Jet in avstralski morski lev Miri, sta nerazdružljiva. Skupaj plavata, se igrata. Včasih med premetavanjem igrač spominjata na majhne otroke.

3 (1)

 

Vidra in jazbeci so postali kot bratje in sestre

Vidra je bila najdena poleg mrtvega brata. Rešila jo je družina s tremi mladički jazbecev. Zdaj se skupaj igrajo kot bratje in sestre.

5 (1)

 

Mladički Rottweilerja so medse sprejeli pujska

Osmim mladičkom Rottweilerja se je pridružil majhen pujsek, ki je bil najmanjši v leglu in zavržen od svoje mame. Po tem dogodku so pujska priključili pasji družinici, kjer so ga lepo sprejeli in zdaj srečno živijo skupaj.

6 (1)

 

 

Vir: smooth.com.au, Fotografije: SNSW / pawnation.com / Rex USA / Wales News Service / Lauren Grabelle

(Visited 312 times, 1 visits today)