LOGO_LUPA_web

gowiththevlo.nl

Ulično mačko vzel s seboj na kolesarsko potovanje po svetu

maj 5, 2019

Dean je s kolesom potoval po svetu, ko mu je pot prekrižala majhna ulična mucka, ki mu je sledila toliko časa, da se je odločil, da jo vzame s seboj.

Na kolesu je priredil nekaj prostora za majhno kepico, toda ker je želela biti bliže Deanu, mu je sedla za vrat in od tam opazovala pokrajino, mimo katere sta kolesarila. Obiskala sta Črno Goro, Albanijo, Grčijo, kolesarila sedem ur na dan in spala v šotoru. Dean je kolesarsko spremljevalko poimenoval Nala. Ta je kmalu postala bolj pogumna in med vožnjo plezala po kolesu, se sončila, igrala in Deanu krajšala kolesarske ure. ”Malo pa me je tudi zmedla in začuda se še nisem nikamor zaletel,” je v šali dejal Dean.

Dean Nicholson ((IG/1bike1world)
Dean Nicholson (IG/1bike1world)
Dean Nicholson (IG/1bike1world)

Skupaj sta doživela veliko lepih, pa tudi kakšno manj lepo stvar. Ko ju je ujela nevihta, je Nala zbolela in takrat se je Dean zares ustrašil, da bi jo izgubil. Za tri tedne je ustavil svoje kolesarske načrte in z Nalo preživel v hostlu, njegove prioritete so se popolnoma spremenile. ”Prej sem si samo želel čim hitreje okoli sveta, danes pa mi je vseeno, koliko časa mi bo to vzelo, samo da nama je skupaj z Nalo lepo,” pravi Dean, ki je Nali uredil tudi vse potrebno za ‘posvojitev’, da ga lahko spremlja na potovanju in da se bo skupaj z njim vrnila domov.

Guy Biking Across The World Picks Up A Stray Kitten

Guy biking across the world finds a kitten he can't leave behind 😻

Objavil/a Soulmates dne Petek, 29. marec 2019

(Visited 322 times, 5 visits today)