LOGO_LUPA_web

Najlepše nepremičnine, ki so bile naprodaj v letu 2018

januar 27, 2019

Privoščiti si jih verjetno ne moremo, vseeno pa lahko sanjarimo, kako brezskrbno bi v njih živeli in uživali. Od otoka zakladov do neverjetnih irskih plaž – to so najlepši zasebni otoki in nepremičnine po svetu, ki so bile lansko leto naprodaj.

Otok Wheelers je otok, kjer naj bi škotski pirat William Kidd, v 17. stoletju, skril svoj zaklad, preden so ga usmrtili. Leta 2018 se je prodajal za 2,3 milijona funtov.

Otok Horse na Irskem je za ogromnih 6 milijonov funtov ponujal miren umik od mestnega vrveža.

Otok Shelter, s 157 hektarji, in nepremičnina, ki stoji na njem se je prodajal za 10,5 milijona funtov.

Še en od neverjetnih otokov, ki je bil v prodaji preteklo leto. Otok z imenom Cut in two, deluje, kot, da je razpolovljen na pol. V velikosti 0,8 hektarja, je stal okoli 2,2 milijona funtov.

Zakaj se ne bi podali na zasebni otok ob Velikem koralnem grebenu? Otok Victor je imel, s 7,8 hektarja, štirimi spalnicami in belimi peščenimi plažami, ceno nekaj več kot 1,8 milijona funtov.

Če je vam je pri srcu zgodovina, potem je pravi otok za vas otok Lataro v Tihem oceanu. Tropski otok s 800 hektarji leži le 25 milj od turistične znamenitosti Million Dollar Point, kjer je Amerika, ob koncu 2. svetovne vojne, odvrgla vojaški material. Otok in nepremičnina bi bila lahko vaša za 7,7 milijona funtov.

Pravijo, da je lepota v očeh opazovalca, a le kdo bi se branil otoka Kaulbach na Škotskem? Za 3,5 milijona funtov je bila na prodaj nepremičnina z kar enajstimi spalnicami.

Otok Belden je lep zaključek seznama najbolj neverjetnih nepremičnin. Za 1,1 milijona funtov ponuja čudovit pogled na morje kar s terase.

Foto: mediadrumworld

(Visited 224 times, 2 visits today)

Preberite tudi:

netdna-cdn.com
10 najbolj strašljivih mostov na svetu

No, niso uradni najbolj strašljivi, zagotovo pa nobeden izmed njih ne sodi v 'cono udobja' tistih, ki ga prečkajo. 1. Hussaini viseči most v Paki ...

coffee-1117933_640
Zakaj bi morala cena kave zanimati pivce kave?

...  listna rja. Vpliv rje se vidi na proizvodni v tekočem letu, še bolj pa v naslednjem letu.« Kako to vpliva na delavce? Manjši dohodki ...

boredpanda.com/cmichel67)
Čudaška in zanimiva dejstva o življenju na Norveškem

Vsaka dežela ima svoje posebnosti, toda dežela na severu Evrope jih ima res precej, nekatera med njimi so čudaška, druga pa prav simpatična. #1  ...

Arkut (prek www.thrillist.com)
Življenje v plavajoči vili

Kako bi bilo, če bi lahko preprosto odvezali svojo hiško od obale in zapluli po oceanu, dom pa poiskali kjerkoli bi želeli? To je ideja podjetja A ...