LOGO_LUPA_web

Najlepše nepremičnine, ki so bile naprodaj v letu 2018

januar 27, 2019

Privoščiti si jih verjetno ne moremo, vseeno pa lahko sanjarimo, kako brezskrbno bi v njih živeli in uživali. Od otoka zakladov do neverjetnih irskih plaž – to so najlepši zasebni otoki in nepremičnine po svetu, ki so bile lansko leto naprodaj.

Otok Wheelers je otok, kjer naj bi škotski pirat William Kidd, v 17. stoletju, skril svoj zaklad, preden so ga usmrtili. Leta 2018 se je prodajal za 2,3 milijona funtov.

Otok Horse na Irskem je za ogromnih 6 milijonov funtov ponujal miren umik od mestnega vrveža.

Otok Shelter, s 157 hektarji, in nepremičnina, ki stoji na njem se je prodajal za 10,5 milijona funtov.

Še en od neverjetnih otokov, ki je bil v prodaji preteklo leto. Otok z imenom Cut in two, deluje, kot, da je razpolovljen na pol. V velikosti 0,8 hektarja, je stal okoli 2,2 milijona funtov.

Zakaj se ne bi podali na zasebni otok ob Velikem koralnem grebenu? Otok Victor je imel, s 7,8 hektarja, štirimi spalnicami in belimi peščenimi plažami, ceno nekaj več kot 1,8 milijona funtov.

Če je vam je pri srcu zgodovina, potem je pravi otok za vas otok Lataro v Tihem oceanu. Tropski otok s 800 hektarji leži le 25 milj od turistične znamenitosti Million Dollar Point, kjer je Amerika, ob koncu 2. svetovne vojne, odvrgla vojaški material. Otok in nepremičnina bi bila lahko vaša za 7,7 milijona funtov.

Pravijo, da je lepota v očeh opazovalca, a le kdo bi se branil otoka Kaulbach na Škotskem? Za 3,5 milijona funtov je bila na prodaj nepremičnina z kar enajstimi spalnicami.

Otok Belden je lep zaključek seznama najbolj neverjetnih nepremičnin. Za 1,1 milijona funtov ponuja čudovit pogled na morje kar s terase.

Foto: mediadrumworld

(Visited 234 times, 1 visits today)