LOGO_LUPA_web

Inovativna ideja za božično darilo

december 6, 2018

Raziskujete kaj bi podarili svojim otrokom ali vnukom za darilo, božično ali morda rojstnodnevno? Ideja, ki se jo je spomnila babica Darlene Howell Waller in jo delila na svojem Facebook profilu je zaokrožila po svetu in navdušila prav vse! Svojim vnukom je podarila čas.

Vsako leto po božičnem jutru je v marsikaterem domu videti kot, da je eksplodirala trgovina z igračami. Lutke, napihljivi predmeti, gore zavijalnega papirja, plastičnih kalupov in škatel, ki jih otroci pustijo za seboj, ko odvijejo darila. Babica Darlene je zato ustvarila darilo za svoje vnuke, ki ne vključuje igrač, plastike ali baterij. Podarila je nekaj, v čemer lahko celotna družina uživa skozi celo leto.

Adventure-Box-1

Škatlica dogodivščin

Darlene Howell Waller je pripravila škatlo, napolnjeno z 12 ovojnicami, ki so bile lepo označene in okrašene. V vsaki ovojnici pa se je skrivala aktivnost, v kateri je morala uživati družina vsak mesec. Prvi mesec obisk gledališke predstave, drugi mesec obisk živalskega vrta, nato bovling, jahanje, kino itd. A tu je še eno pravilo! Otroci ne smejo odpreti vseh ovojnic naenkrat, ampak vsako na začetku novega meseca. Tako dobi družina presenečenje in avanturo vsak mesec, skozi celo leto.

„Najboljše darilo za vse, je darilo preživljanja časa s tistimi, ki jih imate radi,“ pravi babica Darlene.

Adventure-Box-Christmas

Adventure-Box-ideas

Fotografije: Darlene Howell Waller

(Visited 482 times, 2 visits today)