LOGO_LUPA_web

Hoteli Hilton reciklirajo neporabljena mila za dober namen

april 8, 2019

Hotelska veriga Hilton je pred dnevi napovedala, da bodo neporabljena mila iz hotelskih sob reciklirali v 1 milijon novih mil in tako pomagali ljudem v stiski.

Popotniki, ste se kdaj vprašali, kaj se zgodi z neporabljenim milom, ki ste ga pustili v hotelski kopalnici? Dobra novica je, da jih v nekaterih hotelih ne zavržejo. Nevladna organizacija, Clean the World, sodeluje s hotelskimi verigami po vsem svetu – vključno s podjetjem Caesars, Hilton in Marriott – ter letalskimi prevozniki, da bi zbrana mila, spremenili v nove kose mila in jih razdelili ljudem v stiski. Hilton je bil njen prvi partner, v zadnjih desetih letih so zbrali več kot 7 milijonov kosov mila in jih spremenili v nove, ki pomagajo zmanjšati bolezni, povezane s higieno, ljudem v stiski po vsem svetu.

1 milijon recikliranih kosov mila do 15. oktobra

Hilton je izzval svoje Hilton Garden Inn, Hampton by Hilton, ekipo Embassy Suites, Homewood Suites in Home2 Suites, da letos skupaj reciklirajo 1 milijon kosov mila. Cilj je, da Clean the World distribuira reciklirano milo ob dnevu globalnega umivanja rok, ki ga obeležujemo 15. oktobra.

Reciklirano milo zmanjšuje količine odpadkov in rešuje življenja

Recikliranje je okoljsko in higiensko varen postopek in zagotavlja, da so vsi reciklirani in distribuirani kosi mila po svetu varni in ne bodo škodovali končnemu uporabniku. Milo gre skozi strog proces, kjer se njegova površina očisti; in nato milo sterilizirajo, zmeljejo in stisnejo v popolnoma nove kose mila. Nato jih organizacija Clean the World razdeli posameznikom ali jih doda higienskim kompletom skupaj s šamponom, zobno ščetko in brisačo kot del higienskega kompleta.

 

Vir: Sustainable Brands

 

 

(Visited 105 times, 2 visits today)