3 najboljši decembrski domači čaji

Tudi če (še) niste ljubitelj pitja čajev, je obdobje zimskih praznikov idealen čas, da to…
BERI DALJE ...

Kako brati deklaracije na mesnih izdelkih

Mesni izdelki so od nekdaj jabolko spora. Nekateri bi povsem brez, drugi bi ga vsak…
BERI DALJE ...

10 vrst hrane za možgane

Možgani za optimalno delovanje potrebujejo pravo gorivo. Zato ne pozabite v dnevni jedilnik vključiti vsaj…
BERI DALJE ...

Temna čokolada je lahko koristna za zdravje

Verjetno ste že kdaj slišali, da je tudi čokolada lahko koristna za naše zdravje. Pa…
BERI DALJE ...

Ani Roš podeljen naziv Ambasadorke Svetovne turistične organizacije za gastronomski turizem

V okviru gostovanja Hiše Franko v Madridu je v organizaciji Veleposlaništva Republike Slovenije v Madridu,…
BERI DALJE ...

Hvala za naš super zdravi (slovenski) zajtrk

Dan slovenske hrane obeležujemo vsak tretji petek v novembru, ko v vrtcih in šolah začnejo…
BERI DALJE ...

Pospravljamo hladilnik: Kaj skuhati iz ostankov mletega mesa?

Mleto meso je pravzaprav idealen ostanek. Včasih je pač pakiranje preveliko ali pa smo iz…
BERI DALJE ...

Kruhovi cmoki, ki zagotovo uspejo

Lahko bi zapisali tudi "kruhovi cmoki za telebane". Uspeli so prvič in drugič in tretjič,…
BERI DALJE ...

Rdeče zelje na 5 načinov

Rdeče zelje je eno od živil, ki bo v teh dneh gotovo na sporedu naših…
BERI DALJE ...

Zdravi in okusni hitri prigrizki

Prigrizki niso nujno presladki, preslani in premastni. Nekaj aktualnih namigov za hitre prigrizke smo poiskali…
BERI DALJE ...