november 2, 2019
Moj zajtrk je skoraj vedno enak: kava in malo kruha. Vem, da to ni najbolj…
oktober 27, 2019
Kapucinke (Tropaeolum majus), plazeče trajnice se pojavljajo v marsikaterem vrtu ali kot lončnica celo na…
oktober 26, 2019
Cmoki so še ena nostalgična jed, ki ne bo šla iz mode. Otroke vprašajte, s…
oktober 22, 2019
Plodovi rastline iz rodu fizalis, bolj spominjajo na naravne okraske kot na sadeže. V suhi…
oktober 19, 2019
Mmm, palačinke! Le kdo jih ne mara? Pri nas poznamo palačinke v slani in sladki…
oktober 13, 2019
Rastlinska živila so znana kot dobra živila za srce in ožilje. Ampak ali obstaja kakšna…
oktober 13, 2019
Sestavine: 400 g kostanja 1 šopek peteršilja 1 rdeča čebula 3 stroki česna 1 žlica…
oktober 12, 2019
Za pravo jesensko prilogo, ki kar poka od zdravja, tokrat recept za pečeno zelanjavo, ki…
oktober 6, 2019
Skorš (Sorbus domestica), eden izmed manj znanih jesenskih sadežev je nekoč krasil številne domačije v…
oktober 5, 2019
Ribe so poleti večkrat na jedilniku, a prav nobenega razloga ni, da jih ne bi…