Vir: Hooked on Houses

Novo leto v odmaknjeni (in romantični) koči

oktober 20, 2018

Vam ob omembi božično novoletnih praznikov v koči na britanskem podeželju pride na misel kakšna romantična knjiga ali film? Nič čudnega, kar veliko jih je navdahnila ljubkost okolice. Letošnje praznike lahko preživite v eni od britanskih koč, ki so prejele tudi posebno nagrado.

england-1860977_640

Skyes Holiday cottages je nedavno namreč prejela nagrado ‘Dragulj’ za najboljše nastanitve za skupine – kjer se lahko naužijejo anleškega podeželja. Kar je posebnost agencije je, da ima v ponudbi ogromno število koč, izbirate pa lahko med številnimi kategorijami, npr. najboljše za romantiko, najboljše za hišne ljubljenčke, najbolj zgodovinske, z najboljšimi razgledi, pa tudi najboljše po izboru gostov. Koče v najem ponujajo po celi Britaniji in Irski.

ancient-70996_640

Nekatere med njimi so opremljene tudi s pametnimi sistemi, talnim gretjem, lastnim bazenom, savno in jacuzzijem in tako nadvsem primerne za vstop v leto 2019.

 

Vir: LonelyPlanet, Sykes Cottages

(Visited 43 times, 4 visits today)

Preberite tudi:

mexico-2459378_640
Razglasili so najbolj turistično mesto na svetu

...  trenutno predstavljajo 45 % turizma - prek pol milijarde izletov in potovanj opravimo globalno na leto, kot poroča Svetovni svet za ...

Foto: Petra Nastran
Destinacije EDEN: otok Krk

...  deseto leto zapored teče projekt EDEN – European Destinations of Excellence, ki je ...

Penleigh and Essendon Grammar School (foto: World Architecture Festival)
7 najlepših šol po svetu

Učenje naj bi bilo spodbudno in privlačno in tudi šole bi morale biti enako navdušujoče. Najlepše šole lahko najdemo po vsem svetu – od Avstr ...

www.brewdog.com
Na Škotskem se odpira ‘hotel piva’

...  piva bo prihodnje leto razveselil prav poseben hotel, ki se odpira na Škotskem. Ne, ni hotel ...