LOGO_LUPA_web

Najbolj priljubljene destinacije za zaroko

maj 11, 2019

Če iščete idejo, kje bi zastavili najbolj pomembno vprašanje svoji dragi, vas morda navdihne raziskava, ki razkriva najbolj priljubljene destinacije za zaroko na svetu.

Spletna stran za zmenke EliteSingles je zaprosila 1600 ljudi za mnenje najboljših destinacij za zaroko ali romantični pobeg. Na vrhu seznama se je znašlo več romantičnih evropskih mest. To pa je 5 najbolj priljubljenih destinacij za zaroko, ki so jih izglasovali anketiranci.

Benetke

Ni prav presenetljivo, da so na vrhu seznama lepe Benetke. Romantična predloga za zaroko sta trg Piazza San Marco in Grand Canal. Gondola pod italijanskim mestom in rožnatim sončnim zahodom naj bi bila najlepša destinacija za zaroko.

Pariz

Pariz je znan kot mesto ljubezni z razlogom. Graciozno francosko mesto je bilo vedno navdih za romantiko in kamor koli greste boste v Parizu videli zaljubljene pare, ki se sprehajajo po vrtovih ali ob reki Seni ob sončnem zahodu.

Havaji

Havaji so znani po svoji sončnih vzhodih in zahodih in so postali sinonim za raj. Peščene plaže, koralni grebeni in v ozadju kobaltna modrina Tihega oceana – idealna destinacija za zaljubljeni pobeg in zaroko.

Bahami

Na Bahamih, ki je znano kot morsko igrišče, je več kot 700 otokov. Večina je nenaseljenih, vsi pa so obdani s spektakularnimi koralami in modrim oceanom. Od peska in vrveža trendovskega mesta Nassau do obsežnih mangrov, mirnejših peščenih plaž, grebenov, gozdov in zgodovinskih mest. Izbira krajev za najbolj pomembno vprašanje je resnično pestra.

Vanua Levu

Vanua Levu je drugi največji otok na Fidžiju in je ena izmed najbolj varovanih skrivnosti tropov. Jug otoka Savusavu privablja jahte, potapljače in sanjače, ki iščejo tropsko idilo. Preostanek otoka pa je prepuščen nasadom sladkornega trsa, skritim vasem in gorskim prelazom s slapovi in neskončnimi gozdovi. Sanjsko.

Druge destinacije so še Bali, New York, Niagarski slapovi in Sydney. Celotno anketo si lahko ogledate na spletni strani www.elitesingles.co.uk.

(Visited 39 times, 2 visits today)