LOGO_LUPA_web

Brezplačno okoli sveta? Da, če si upate na pot z neznancem …

marec 8, 2019

Če ste si od nekdaj želeli na pot okoli sveta, pa niste imeli dovolj denarja – ter nimate nič proti, če izkušnjo delite z neznancem, je to prava priložnost!

Dunajska agencija TourRadar, največja spletna platforma za večdnevne izlete in potovanja, je zagnala kampanjo Pot okoli sveta (Tour the World), ki bo dva popotnika peljala na potovanje po vseh petih kontinentih. Da pa seveda ne bi bilo preveč “običajno”, se popotnika med seboj ne bosta poznala vse do začetka potovanja. “Oba bosta željna pustolovščin, presenečenj in novih izkušenj,” zagotavljajo na agenciji.

To bo seveda nujno, kajti ne le, da bosta potovala z neznancem – potovala bosta tudi v nezanano. Noben od njiju ne bo vedel, v katero državo potujeta, dokler ne bosta v njej pristala z letalom.

Vsi stroški plačani

Vse stroške potovanja bo plačala agencija TourRadar, vse kar morata popotnika storiti je, da “spakirata kufre” in se pripravita na 50 dni pustolovščin po celem svetu.

Seveda ju bo spremljala profesionalna snemalna ekipa, njuno potovanje bodo predvajali na družabnih omrežjih, kjer ju bo lahko pri medsebojnem spoznavanju in spoznavanju sveta spremljal cel svet.

Bi se prijavili?

Nič lažjega. Posneti morate dveminutni video, v katerem se predstavite in ga poslati prek obrazca na spletni strani agencije. “Bolj ko izstopate iz množice, bolje je,” pravijo na agencije. Prijave zbirajo do 29. marca, popotnika bodo razglasili v aprilu, na pot pa se bosta odpravila maja.


Vir in več: TourRadar

(Visited 162 times, 1 visits today)