LOGO_LUPA_web

Načrtovanje za podopustniške dni

julij 31, 2019
Petra Nastran

Poletni dnevi in čas počitnic so “sveti čas”, ko nam budilka ne zvoni ter dnevi, ko si lahko privoščimo večjo sproščenost. Več prostih ur in razbremenjena glava pa sta lahko odlično izhodišče za novosti, ki bi jih radi vpeljali v naš vsakdan po dopustu. Hkrati načrtovanje dni po dopustu pomeni, da se imamo česa veseliti tudi ob povratku “v realnost”.

Nekaj idej, kaj lahko dodate na seznam za “Naredi po dopustu” …

Branje širi obzorja, nas ponese v druge svetove in vedno znova kaže, kako neskončno je morje znanja, ki čaka na naše odkrivanje.

Nova frizura je nekaj, kar zagotovo polepša nas in naš dan! Upajte si ter se prepustite rokam, ki bodo na vaši glavi ustvarile nekaj novega.

Hobi, pri katerem lahko spustite svoje talente na plano. Pisanje, risanje, izdelovanje nakita, barvanje kamnov. Ne pustite se notranjemu glasu, ki pravi, da nimate talenta. Imate, le poskusiti morate.

Oblačilo drugačne barve, kot smo je vajeni, spremeni tudi naše razpoloženje. V omari nimate nič zelenega? Se pravi bo prvi nakup zelena majica ali bluza. Osvežitev bo dobro dela vam in vaši okolici.

Izlet v kraj, kjer še nismo bili, je vedno nekaj, kar oplemeniti naš svet in razvedri našo dušo. Ni treba daleč, le odprite oči in srce.

Srečanje s prijateljem, ki ga nismo videli že leto ali več. Čeprav mislimo, da mogoče nimamo več veliko skupnega, nas ljudje vedno znova presenečajo in kljub različnosti smo vsi – ljudje.

Iskanje službe, če že predolgo odlašate. To je ena večjih sprememba življenja, a zagotovo je vredno preseči sebe ter se podati v novo življenje.

Prerojena kuhinja z novimi začimbami, novo skledo za solato, novim servisom. Jemo tudi z očmi in četudi jeste sami, si pripravite lep obrok. Nagradite se.

Privoščite si večer s prijateljicami, na katerem si poveste vse, kar se vam je zgodilo na dopustu – v živo in ne prek facebook objav.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(Visited 43 times, 2 visits today)