LOGO_LUPA_web

Pospravljamo hladilnik: Kaj skuhati iz ostankov mletega mesa?

Mleto meso je pravzaprav idealen ostanek. Včasih je pač pakiranje preveliko ali pa smo iz…
BERI DALJE ...

Kruhovi cmoki, ki zagotovo uspejo

Lahko bi zapisali tudi "kruhovi cmoki za telebane". Uspeli so prvič in drugič in tretjič,…
BERI DALJE ...

Rdeče zelje na 5 načinov

Rdeče zelje je eno od živil, ki bo v teh dneh gotovo na sporedu naših…
BERI DALJE ...

Zdravi in okusni hitri prigrizki

Prigrizki niso nujno presladki, preslani in premastni. Nekaj aktualnih namigov za hitre prigrizke smo poiskali…
BERI DALJE ...

RECEPT: Skutni cmoki

Cmoki so še ena nostalgična jed, ki ne bo šla iz mode. Otroke vprašajte, s…
BERI DALJE ...

Kostanjeva juha

Sestavine: 400 g kostanja 1 šopek peteršilja 1 rdeča čebula 3 stroki česna 1 žlica…
BERI DALJE ...

‘Koreninski protfan’

Za pravo jesensko prilogo, ki kar poka od zdravja, tokrat recept za pečeno zelanjavo, ki…
BERI DALJE ...

Poletno – jesenski losos s koromačem

Ribe so poleti večkrat na jedilniku, a prav nobenega razloga ni, da jih ne bi…
BERI DALJE ...

Kako do popolnega pire krompirja?

Pire krompir se sliši povsem vsakdanja priloga, toda v resnici so kuharji po vsem svetu…
BERI DALJE ...

10 slovenskih jedi, ob katerih se nam cedijo sline

V današnjem tempu vse večkrat iščemo bližnjice, že skoraj instant recepte za hitro kosilo ali…
BERI DALJE ...