LOGO_LUPA_web

Z julijem na naši obali tudi zorbing v vodi

julij 4, 2017
Foto: Turistična organizacija Koper

Park vodnih športov in z morjem povezanih aktivnosti Active Koper je s 1. julijem začel obratovati vse dni v tednu. Od sobote dalje je tu na voljo tudi zorbing žoga.

Park vodnih športov in z morjem povezanih aktivnosti Active Koper, ki na kopališču Žusterna na enem mestu združuje jadranje, potapljanje, windsurf, supanje, vožnjo s pedalini in vodnimi kolesi ter druge z morjem povezane aktivnosti, je od 1. julija začel obratovati vse dni v tednu. Tako se bomo julija in avgusta v morskih aktivnostih lahko zabavali vsak dan med 9. in 21. uro, v septembru pa znova ob koncih tedna med 9. in 20. uro.

Zorbing

Vesela novica za vse zabave željne je, da je v parku Active Koper na voljo tudi izposoja adrenalinske žoge Zorb. Gre za ogromno prosojno plastično žogo, v katero zlezemo in se nato sprehajamo ali kotalimo po morju. Za 15-minutno izposojo zorbing žoge bomo odšteli 5 evrov, za polurni najem pa 7 evrov.

Sicer pa Active Koper tudi letos ponuja tudi aktivnosti na kopnem, tako si v sklopu aktivnosti letos lahko izposodimo  tudi gorsko kolo in se od morja odpravili na raziskovanje zelenega območja Mestne občine Koper.

 

Vir: Turistična organizacija Koper

 

(Visited 44 times, 2 visits today)