LOGO_LUPA_web

V objemu gradu na Gradu Goričko

oktober 17, 2017
Foto: Jošt Gantar, vir: STO

Prav posebno popotovanje se bo  v soboto, 21. 10. odvijalo na grajskem dvorišču največjega gradu v Sloveniji.

Predviden potek aktivnosti na Gradu Goričko:

  • Od 10.00 – 13.00 z MATEJO VAVTAR vstop v matrico gradu skozi meditacijo, z vajami za branje matrice in sprehod skozi energije gradu na Gradu. Mateja Vavtar se več kot desetletje ukvarja z branjem matrike prostora in časa. Veliko dela individualno na osebni ravni, razvila pa je tudi svoj sistem komunikacije s prostorom. Tako izvaja tudi svojo šolo vstopa matrike prostora in časa. Na gradu nas bo popeljala v vaje sproščanja in meditacije, da se bomo lahko podali v branje matrike energijske slike grada, ki je poln zgodovinskih, energijskih, simbolnih informacij in mogoče tudi osebnih. Vaje in tehnike lahko uporabljamo kjerkoli za osebno uporabo.
  • Od 13.00 – 15.00 Terapevtska joga z Ireno Podveržen. Terapevtska Joga je celovit sistem obnovitvene, nežne joge, dihalne tehnike, zavedanje izdihanega zraka, samomasaže, »hands-on healing« in vodene meditacije, ki ustvarja izkušnjo globoke sprostitve, kjer se lahko prične naravno zdravljenje. Je zelo meditativna izkušnja, ki ponuja priložnost za korak stran od »zasedenost« zunanjega sveta in dostop do globlje modrosti, ki se nahaja v nas samih. Njena prednost je, da je primerna za vsakogar, za najbolj utrujene, nefleksibilne, kakor tudi za najbolj gibčne ter da je dostopna tudi tistim, ki okrevajo po poškodbi, tudi za starejše in najmlajše. Predznanja niso potrebna. “Prosim, če lahko za terapevtsko jogo s sabo prinesete podlogo za jogo ali blazino, dva povštrčka in eno odejo. Priporočam udobna oblačila in da pred vadbo ne zaužijete pretežke hrane,” dodaja Irena Podveržen, ki se je s tehniko terapevtske joge spoznala v Ameriki in sedaj bi želela ta znanja deliti.
  • Od 15.00 – 16.00 Gong kopel – Zvočna meditacija z Alešem Ifko. Gong kopel nam pomaga pri umirjanju uma in sproščanju telesa. Zvok Gonga deluje na telesni, čustveni, duševni, psihični in energetski ravni. Deluje globinsko ter intenzivno na vsako celico v našem telesu. Je izkušnja, po kateri se počutimo prerojeno, lahkotno, umirjeno in sveže. Gong kopel bo kreirana s planetarnim Gongom Zemlja, ki uravnoveša srčno in grleno čakro. Ta Gong krepi sposobnost, da se dobro počutimo v svojem telesu in da opravljamo poslanstvo, ki nam je dano. Aktivira kreativnost, povezanost z naravo, modrost, koncentracijo, spomin, prizemljitev. Prinaša nam obilje in nove izkušnje. Pomaga pri opuščanju vsega, kar nam ne služi več.

Dan lahko zaključimo tudi z nočitvijo na Gradu, saj imajo v Gradu na voljo štiri spalnice z desetimi posteljami.

Dogodek se bo odvijal deloma v naravi in deloma v prostorih Grada in bo v vsakem vremenu.


Energijska izmenjava za posamezni del je 15 € (+3,5€ vstopnina za Grad).
V primeru, da se udeležite vseh treh sklopov vam priznamo 20% popust za prijave do 17. 10, kar znaša 36 € in že vključuje vstopnino za Grad).

Obvezne prijave:
Irena: info@tempelj-harmonije.com ali 031 609 408
Mateja: mateja.vavtar@gmail.com ali 041-825-160
Aleš: alesifko@gmail.com ali 031 702 583

Na dogodku bomo tudi sami poskrbeli za kosilo v obliki »Mizica pogrni se« zato organizatorji prosijo, da vsakdo s sabo prinese lastno pripravljen prigrizek, katerega bi si delil vsi. Dogodke je namenjen prav vsem, tudi otrokom in starejšim osebam.

 

(Visited 42 times, 1 visits today)