LOGO_LUPA_web

Slovenija v 4 dneh obula vse brezdomce

januar 23, 2019
Foto: Humanitarček

Akcija v spomin na prehitro preminulega dobrodelneža in strastnega navijača NK Maribor Roka Černica se je zaključila več kot uspešno, so nam sporočili iz društva Humanitarček, ki je v spomin na 22. rojstni dan organiziralo zbiranje toplih nogavic za brezdomce.

Za zbiranje nogavic so se odločili zaradi preteklih Rokovih akcij, v katerih je vedno presežek sredstev namenil za nakup toplih nogavic brezdomcev. Nogavice so namreč eno največjih potrošnih materialov med njimi. Nogavice so zbirali v Mariboru v obeh Vijolčnih bajtah. “Iskreno smo veseli, da nas je podprl NK Maribor in se je Željko Llatin tako angažiral, da je dobila akcija vijolični pridih. Kajti ravno to je tisto, kar si bi Rok, kot strastni navijač NK Maribor, želel” je ob zaključku povedala predsednica društva Humanitarček dr. Ninna Kozorog.

 

Foto: Humanitarček
Foto: Humanitarček

“Pomembno je, da na tak način Rokova dobrosrčnost živi dalje in da smo s to akcijo dokazali, da znamo stopiti skupaj, da znamo pokazati, da nam je mar… In tako zahvaljujoč vsem, ki so se na tak način spomnili Roka, njegova dobrodelnost živi dalje… Obenem pa bomo obuli vse slovenske brezdomce” je še dodala Ninna Kozorog.


V Humanitarčku vabijo, da na njihovi spletni strani poiščete portal Dobrodelko in pomagata še komu.

(Visited 166 times, 1 visits today)