LOGO_LUPA_web

Slovenija prejela še eno laskavo nagrado – nagrajen promocijski video naše dežele

marec 27, 2017

Slovenska turistična organizacija je na turistični borzi ITB Berlin 2017, poleg ugledne nagrade National Geographica, prejela še eno. Na 16. The Golden City Gate 2017 so ji za 90-sekundni promocijski video Slovenia. Make New Memories podelili tri zvezdice.

Slovenska turistična organizacija je na eni najpomembnejših turističnih borz Convention & Culture Partner ITB Berlin 2017, prejela še eno nagrado. Mednarodno tekmovanje The Golden City Gate 2017 za filmsko in multimedijsko promocijsko gradivo s turistično vsebino ji je v kategoriji države podelilo tri zvezdice za izstopajoči prispevek k promociji slovenskega turizma. Slovenija je to laskavo nagrado prejela tudi lani za promocijski video Invitation to Slovenia.

Video Slovenia. Make New Memories. je bil del globalne digitalne kampanje STO v letu 2016, katere cilj je bil med drugim dvig prepoznavnosti in ugleda Slovenije ter vpliva na izbor Slovenije za končno turistično destinacijo. Video, ki ga je režiral Dražen Štader skozi resnična doživetja gostov, pričevalcev in ambasadorjev prikazuje Slovenijo kot deželo posebnih, butičnih doživetij. V slikovito zgodbo so vpletene tako ikone slovenskega turizma kot različne aktivnosti, vse skupaj pa je podkrepljeno s citati oseb, ki so že obiskale našo deželo. Zgodba se zaključi s povabilom: “Make new memories (Ustvarite si nove spomine.).”

naslovna 3

Mednarodna žirija za nagrade The Golden City Gate 2017 je ocenjevala jasnost sporočilnosti videa, njegovo primernost za ciljno skupino, kreativnost in inovativnost. Preverjali so, če daje dovolj spodbude za obisk destinacije in vtisa, ki je v skladu s temo videa, za koliko časa se vtisne v spomin in kako se obnese v mediju, kot je internet.

(Visited 11 times, 1 visits today)