LOGO_LUPA_web

Priložnost za mlade

april 11, 2017
Foto: delat.grem

Skupina mladih in zagnanih sodelavcev v okviru Mladinskega kulturnega centra in projekta Delat grem! pripravlja za posebno priložnost za mlade, ki se imenuje Banka povezovanj, namen katere je spoznavanje projektnega in mladinskega dela, hkrati pa kandidate razviti v osebo, ki bo na trgu dela zaželena.

Foto: delat.grem
Foto: delat.grem

V okviru sklopa ‘Banka povezovanj’ želijo namreč povabiti vse mlade, stare od 15 do 29 let, z željo in motivacijo po osebnem in profesionalnem razvoju, pa tudi tiste, ki bi želeli pridobiti več samozavesti, da se jim pridružijo in se z njihovo mentorsko podporo razvijejo v profil oseb, ki je iskan na trgu dela. Banka povezovanj bo tako nudila spoznavanje projektnega in mladinskega dela.

Foto: delat.grem
Foto: delat.grem

Mladim bodo omogočili, da se vključijo v usposabljanje na način, da se prijavijo na razpis, ki so ga pripravili za njih. Če bo njihov projekt izbran, bodo imeli mladi možnost razvijati svojo idejo, ki bi doprinesla k povezovanju z lokalnimi organizacijami, hkrati pa bodo z njihove strani ves čas podkrepljeni s finančno in z mentorsko podporo.

Usposabljanje bo potekalo v dveh delih, in sicer 13. in 14. aprila ter 4. in 5. maja, vsak dan med 10. in 16. uro, poskrbeli bomo tudi za kosilo. Prijave zbiramo do danes, torej do torka, 11. aprila. Zainteresirani se lahko prijavijo z e-mailom (ime, priimek, telefonska številka) na tanja.veber@mkc.si.

Več o projektu: www.delatgrem.si

(Visited 15 times, 1 visits today)