LOGO_LUPA_web

Portal pOZNavalec: kjer vsebine ustvarjate vi!

avgust 7, 2018

Spletni medij pOZNavalec je plod mlade ekipe članov Društva za Združene narode za Slovenijo. Gre za medij, ki bo prispeval k pluralnosti medijske krajine v Sloveniji, še posebej pa izpostavil novice, ki po naši presoji ne prejmejo dovolj medijske pozornosti.

Foto: Arhiv: pOZNavalec
Foto: Arhiv: pOZNavalec

 

Z medijem bodo javnost osveščali o trajnostnem razvoju in razvojnih tematikah doma in v tujini, bolj podrobno pa o ciljih trajnostnega razvoja, mednarodnem razvojnem sodelovanju in humanitarni pomoči.

slovenia-2209810_960_720

 

Spletni medij “pOZNavalec” je nastal v okviru projekta “VSTANI IN UKREPAJ: prihodnost, ki jo želimo”, ki ga sofinancira Republika Slovenija, Ministrstvo za zunanje zadeve.

Portal pOZNavalec ponuja medijski prostor prav sem, ki želijo svoje novice objaviti iz prej omenjenih tem, med drugim s področja preprečevanja revščine, varovanja zdravja, globalnega učenja, enakosti spolov, varovanja okolja, dostojnega dela, obnovljivih virov energije ter pravičnih in močnih javnih institucij.

slovenia-1995040_960_720

 

Spletni medij finančno podpira tudi Slovenska nacionalna komisija za UNESCO v okviru projekta UNESCO mladinska platforma.

 

Pridružite se pri ustvarjanju novega medija! Pišite na info@unaslovenia.org.

Pokukajte, kaj je novega: pOZNavalec

Spletni medij finančno podpira tudi Slovenska nacionalna komisija za UNESCO v okviru projekta UNESCO mladinska platforma.

(Visited 21 times, 1 visits today)