LOGO_LUPA_web

Ljubitelji malih živali vabljeni v BIC Ljubljana

maj 5, 2016

Biotehniški izobraževalni center Ljubljana v sredo, 18. maja 2016, na zelenici ob Šolski veterinarski ambulanti prireja 2. Družinski dan s hišnimi ljubljenci, namenjen otrokom, družinam, lastnikom in ljubiteljem malih živali ter vsem, ki se radi sprostijo in zabavajo, saj na centru pripravljajo pestro paleto aktivnosti.

Vse od 14. ure naprej boste lahko v sproščenem sejemskem vzdušju na stojnicah pokramljali z  različnimi organizacijami in društvi, ki skrbijo za dobrobit malih živali. Bogat spremljevalni razvedrilni in glasbeni program za otroke in ljubitelje malih živali pa bo poskrbel za pestro popoldansko dogajanje. Prireditev bodo povezovali dijaki BIC Ljubljana, Gimnazije in veterinarske šole.

Pestro popoldansko rajanje za družine, otroke in ljubitelje malih živali

Vsem obiskovalcem bo na voljo tudi voden ogled šolskega vivarija in terarija ter hitri veterinarski pregledi. Manjkali ne bodo niti pasji priboljški in nagradna igra z bogatimi nagradami, animacija z baloni in plesne igre za otroke. Predstavili se bodo policijski, reševalni in terapevtski psi. Svoje zanimive nastope bodo izvedli plešoči psi in psi, ki vlečejo kolesarje in tekače. Vse tja do 18. ure bodo po šolskem parku poskakovali seveda tudi psi, mačke, plazilci, eksotične živali, hrčki, šolski mehiški zeleni legvan Franček in druge hišne živali. Pridite in pripeljite svojo domačo žival s seboj.

Za dobrobit in zdravje naših živali!

(Visited 45 times, 2 visits today)