LOGO_LUPA_web

Kdo so najboljši zaposlovalci leta 2016?

marec 29, 2017
Foto: Luka Cjuha

V okviru 10. medijskega raziskovalnega projekta Zlata nit, ki ga organizira družba Dnevnik, so bili pred dnevi razglašeni najboljši zaposlovalci leta 2016, in sicer Krka v kategoriji velikih podjetij, javno podjetje Komunala Brežice v kategoriji srednjih podjetij in Lotrič Meroslovje med malimi podjetji.

Tokrat se je na razpis prijavilo 87 podjetij; anketne liste je izpolnilo 6856 zaposlenih. Organizatorji so bili navdušeni nad odzivom, saj se je letos za sodelovanje odločilo 20 novih podjetij.

entrepreneur-593378_960_720

Finalisti izbora v kategoriji velikih podjetij so bili, poleg podjetja Krka, še Alpe-Panon, AMZS, Cetis, Gorenjska banka, Hofer trgovina in Lidl Slovenija. Med srednje velikimi podjetji so se znašla podjetja Agitavit Solutions, Četrta pot, Elaphe, Plinovodi, RLS Merilna tehnika in Sportradar. Med malimi podjetji pa so se za naziv borila še podjetja Intera, Kompas Xnet, List, Mega M, Optiweb in Tu-val.

Komisija je finaliste izbrala glede na oceno kakovosti odnosa med zaposlenimi in organizacijo ter podatkov o zaposlovanju.

 

K. Ž.

 

(Visited 45 times, 1 visits today)