LOGO_LUPA_web

Jesensko foto tekmovanje: gozd jeseni

november 14, 2018

Družba Slovenski državni gozdovi vabi k sodelovanju v foto nagradni igri, ki poteka na družbenih omrežjih, v kateri podeljujejo nagrade iz lesa. Vabijo k deljenju jesenskih fotografij s hashtagom #gozdjeseni na Instagramu ali z objavo na Facebook strani Slovenskih državnih gozdov (SiDG).

Zbiranje fotografij z jesenskimi motivi traja do 18. novembra 2018 do polnoči. “Nato bomo naredili ožji izbor desetih fotografij in jih objavili. Zmagala bo tista fotografija, ki bo do 22. novembra 2018 do polnoči dobila največ všečkov na naši Facebook strani. Nagradi bosta dobila še avtorja druge in tretje najbolj všečkane fotografije,” sporočajo s SiDG.

Fotografirate lahko naravo, različne živali ali naredite ‘selfie’ v gozdu, Pomembno je samo, da bo na fotografijah jesenski motiv. Radi bi namreč videli, kako zanimiv je za vaše oči barvit jesenski gozd.

V nagradni igri bodo sodelovale vse fotografije, ki jih bodo sodelujoči na Facebook strani SiDG ali na svojem Instagram profilu s hashtagom #gozdjeseni objavili od 18. novembra letos.

(Visited 65 times, 1 visits today)