LOGO_LUPA_web

Glasujte za naj projekt!

april 24, 2017
Foto: EU skladi

Do 8. maja lahko glasujemo za (regijske) projekte, ki so, po našem mnenju, prispevali k boljšim pogojem za življenje državljanov – k zmanjševanju razlik v razvitosti med slovenskimi statističnimi regijami, dvigu konkurenčnosti in inovativnosti Slovenije, ustvarjanju pogojev za dvig dodane vrednosti, varovanju vodnih virov in kulturne dediščine, izkoriščanju čezmejnega podjetniškega potenciala itd.

V prvi fazi projekta je bilo iz celotne Slovenije predlaganih 70 projektov; predlogi projektov, ki ste jih poslali do 15. marca, so po vašem izboru in ste jih poslali iz cele Slovenije. Razvrščeni so bili po slovenskih statičnih regijah, zanje pa lahko glasujete do 8. maja 2017. Na dan Evrope 9. maja bomo razglasili regijske zmagovalce z največ prejetimi glasovi. Vsi skupaj se bodo predstavili na dnevu odprtih vrat EU PROJEKT, MOJ PROJEKT 9. in 10. junija 2017.

Foto: EU skladi
Foto: EU skladi

Vsak dan lahko glasujemo za en projekt v vsaki regiji. V vsaki regiji bo zmagal projekt, ki bo dobil največ glasov na spletni strani: EU projekt, moj projekt 2017.

 

Uspešni projekti, ki Sloveniji prinašajo dodano vrednost, državljanom pa zaupanje v njihovo upravljanje, so naš ključni cilj tudi pri izvajanju evropske kohezijske politike v obdobju 2014–2020. Do leta 2023 ima Slovenija na voljo dobre 3 milijarde evrov razpoložljivih evropskih sredstev, s katerimi smo do sedaj podprli več kot 184 projektov, programov ali javnih razpisov v skupni vrednosti več kot 900 milijonov evrov, ki imajo skupni cilj: rast in nova delovna mesta.

(vir: EU skladi)

(Visited 10 times, 1 visits today)