Burger za dober namen

avgust 26, 2017

Ljubljanski ponudniki burgerjev bodo med 28. avgustom in 10. septembrom  prodajali prav posebne, za to priložnost ustvarjene burgerje z oznako ‘dobrodelni burger’. Od vsakega burgerja pa bodo sladokusci donirali 1 evro izbrani nevladni organizatorji.

V dvotedenski akciji lahko pri svojem najljubšem prodajalcu burgerjev: Lars & Sven Burgers, Tabay Brothers, Hood Burger, Kavarna Tistkarna in Majmun, izberete burger z oznako ‘dobrodelni burger’, s čimer boste pomagali slovenskim nevladnim organizacijam. Ponudniki so prav za to priložnost pripravili burgerje, ki jih sicer ne bomo našli v njihovi obstoječi ponudbi.

 

burger-2465309_960_720

 

Lars & Sven Burgers bo v okviru akcije ponudil košarkarski burger ‘Pick ‘n Roll’, s katerim bodo zbirali sredstva za Zveza Paraplegikov Slovenije Ljubljana, za njihov program košarke na vozičkih.

Tabay Brothers bosta s svojim novim ‘Ekstaza burgerjem’ zbirala donacije za društvo Prostorož, ki bo za ta obnovil eno od zavrženih kovinskih igral inga vrnil na eno od otroških igrišč.

Kavarna Tiskarna je pripravila burger Luigie, s katerim bodo zbirali sredstva za Zvezo Sožitje, ki bo uporabnike dnevnega centra, ljudi s posebnimi potrebami, peljala na njihov sploh prvi skupni izlet; tokrat bodo šli v Postojnsko jamo in v Lipico.

Hood Burger bo z La Boca steak sandwichem zbiral sredstva za Ultrazvočno društvo, ki bo z zbranim denarjem kupilo ogrevano posteljico za novorojenčke in jo podarilo ljubljanski porodnišnici.

Restavracija Majmun pa bo z burgerjem Savcem pomagala delovanju Ambulante Pro bono v Savskem naselju. Zbrana sredstva bodo podarili eni od ustanoviteljic ambulante, to je Slovenska filantropija.

(Visited 37 times, 2 visits today)